Професор Валентин Малиновський може стати почесним громадянином Каменя-Каширського

07 Серпня 2020, 17:00
В.Малиновський 1852
В.Малиновський

Професор Валентин Малиновський може стати почесним громадянином Каменя-Каширського, якщо офіційно відбудеться звернення до Камінь-Каширської міської ради з поданням «Про присвоєння почесного громадянина міста».

Про це інформує начальник відділу юстиції Любов Балицька на сторінці у фейсбук.

«Я щаслива, що народилася, живу і працюю в місті Камені-Каширському. Знаю, що в нашому місті є багато достойних людей. Саме громада міста повинна визначати такі статуси, як «почесний» громадянин міста Каменя-Каширського», – йдеться у дописі Любові Балицької.

17 липня 2020 року, Верховною Радою України було ухвалено історичне рішення – утворено укрупнений Камінь-Каширський район з центром у місті Камені-Каширському.

Вважаю, що найвагоміший внесок у боротьбі за історичну справедливість, право мати четвертий повіт для жителів Північного Полісся вніс доктор політичних наук, професор Луцького НТУ Валентин Малиновський.

Читайте також: Маневиччани знову перекрили міжнародну автотрасу Київ-Ковель-Ягодин, учасники акції протестують проти укрупнення районів

Утворення укрупненого Камінь-Каширського району науковець обгрунтував ще у 2010 році у монографії «Територіальна організація влади України: концептуальні засади трансформації».

«Валентин Малиновський не просто науковець, патріот, це людина для якої слова «ЗАКОН» і «СПРАВЕДЛИВІСТЬ» мають найвище значення. Звертаюсь до усіх жителів міста Каменя-Каширського, громадських організацій, усіх політичних сил офіційно звернутись до Камінь-Каширської міської ради з поданням «Про присвоєння почесного громадянина міста Каменя-Каширського Валентину Малиновському», – розповіла Любов Балицька.

Сподіваюсь, коли Валентин Ярославович отримає від нашого міста таке визнання, ми хоч так покажемо свою вдячність за роки праці заради нашої громади та всієї України.

Коментарі
08 Серпня 2020, 23:22
Неактуально для маневичан... Ви так помаленьку нав'язуєте нам цінності чужого району, щоб потроху звикали?
09 Серпня 2020, 21:18
Дуже швидко чужий район стане для вас рідніше рідного !
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024