Рецепт спаржі в томатному соусі «Сацебелі» від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

15 Серпня 2020, 16:36
Рецепт спаржі в томатному соусі «Сацебелі» 7416
Рецепт спаржі в томатному соусі «Сацебелі»

Кухарка з Маневицького району Іванна Савонік, розповіла Район.Маневичі як приготувати на зиму спаржу в томатному соусі «Сацебелі».

Страви зі спаржі відрізняються великою різноманітністю. Її добре поєднують практично з усіма продуктами. Спаржу можна додавати в салати, готувати з неї супи та рагу. Часто її просто бланшують і подають з соусом, а також запікають, пише господиня.

Читайте також: Рецепт вишневого соусу до м'яса від кухарки. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 2 кілограми спаржі
  • 0,5 літра соусу «Сацебелі»
  • 1 столова ложка солі
  • 1 чайна ложка чорного меленого перцю
  • 1 склянка цукру
  • Пів склянки олії
  • Пів склянки оцту
  • Пів склянки води
  • Від 6 до 8 зубчиків часнику.

 Налийте в каструлю воду, томатний соус і сюди ж цукор, сіль, оцет та олію. До суміші в каструлі додайте дрібно нарізаний часник та висипте перець. Доведіть цю суміш до кипіння. Тоді киньте порізану спаржу (не великими шматочками) та добре перемішайте. Варіть це все на не великому вогні від 30 до 40 хвилин. Розкладіть у банки та закрутіть.

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber та Telegram і дізнавайтесь новини району одні з перших

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024