Акумуляторні батареї LogicPower – ідеальна надійність за хорошою ціною

28 Серпня 2020, 14:50
1437

Популярність акумуляторів від LogicPower пояснюється численними перевагами. Вони герметичні, в них немає шкідливих випарів, а також батареї гарантують тривалу безвідмовну експлуатацію.

Придбати акумулятори в асортименті найкраще тут https://220volt.com.ua/akkumulatornie-batarei/logicpower/ вибравши ідеальне рішення під свої запити і вимоги. Якість перевірено і гарантується виробником.

Принципи побудови акумуляторів


Ключова особливість даних батарей в тому, що всередині є свинцеві пластини, які заповнені спеціальним гелем, тобто акумулятори побудовані на основі AGM технології. Придбати таке обладнання слід з різних причин:

  • немає необхідності в технічному обслуговуванні;
  • величезний період експлуатації;
  • переносимість глибокої розрядки;
  • стабільність та висока ефективність роботи.

Такі акумулятори стануть надійним рішенням для більшості обладнання і техніки. Батареї успішно використовуються для джерел безперебійного живлення, що підключаються до серверів, приватних і офісних комп'ютерів, а також до різного устаткування для промислових об'єктів.

Різновиди акумуляторних батарей

Крім зазначеної вище технології виробники використовують ще кілька варіантів побудови батарей:

  • Гелеві акумулятори. Електроліт знаходиться в зв'язаному стані, що значно підвищує і покращує ефективність роботи. Завдяки значному терміну експлуатації такі прилади успішно застосовуються там, де є постійна розрядка. Виключено створення кристалів сульфату свинцю, а це є профілактикою замикання пластин.
  • Малопотужні батареї. Створені по тій же AGM технології, але є вбудованими акумуляторами і використовуються в приладах невеликих розмірів. Також не потребують обслуговування.

Кожен з варіантів слід проаналізувати і вибрати під індивідуальні завдання експлуатації, забезпечивши себе не тільки джерелом напруги, але і хорошим рішенням для захисту власної техніки та обладнання.

Магазин «220volt» – найкращий помічник у виборі та купівлі

Виробник LogicPower володіє хорошою репутацією, пропонуючи на ринку високоякісні пристрої будь-якого типу і призначення. Асортимент товарів істотно розширено в останні роки і в інтернет-магазині «220volt» завжди можна вибрати ідеальне рішення під свої завдання і запити. Консультанти і менеджери завжди нададуть свої поради, щоб зробити правильну і ефективну покупку.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024