Родина з Прилісного дякує людям за допомогу в лікуванні сина

28 Серпня 2020, 20:58
Родина з Прилісного дякує людям за допомогу в лікуванні сина 3209
Родина з Прилісного дякує людям за допомогу в лікуванні сина

Більше місяця тому у багатодітної родини військових – Любові та Сергія Ліщуків із села Прилісне неочікувано захворів старший син Сергійко.

14-річний хлопець декілька тижнів лікувався та перебував на обстеженні у Луцькій обласній дитячій лікарні, а останні тижні – у Київській дитячій лікарні «Охматдит», де хлопцеві уже столичні лікарі намагалися встановити діагноз, а паралельно – «витягували» Сергійка із важкого стану.

Мама хлопця Любов Ліщук щиро дякує усім, хто допоміг родині у такий нелегкий час. Це, в першу чергу, голова Прилісненської ОТГ Ігор Терещенко, депутати сільської ради, виконавчий комітет об’єднаної громади, котрі не залишилися осторонь біди багатодітної родини. Низький мій материнський уклін за надану допомогу!

Також жінка вдячна класній керівниці Сергійка – Руслані Сливі, вчительці школи Лесі Мишковець, директору Прилісненської школи Михайлові Ліщуку, батькам однокласників сина, друзям, рідним, знайомим, сусідам та усім, хто допомагав матеріально.

«Дякую усім вам за те, що не залишили нас наодинці з бідою. Без вашої допомоги ми б не впоралися!  Нехай надалі Господь благословляє вас на хороші справи, а все добро повертається до вас сторицею! Хоч попереду у сина складна операція, але є надія, що у нашого Сергійка усе буде добре», – каже мама Любов Ліщук.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024