В Україні оновили списки карантинних зон

03 Вересня 2020, 20:13
1145

Відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це у своєму телеграм каналі повідомив міністр Олег Немчінов.

Під час даного засідання затвердили нові карантинні зони. Саме вони впливають на обмеження у регіонах.

Нове зонування почне діяти з 00 годин 00 хвилин 7 вересня.

До червоної зони не потрапив жоден район Волинської області. Рівненщині пощастило трохи менше. До цієї зони належать місто Дубно та Костопільський район.

Луцьк та весь Луцький район потрапили до помаранчевої карантинної зони. За рівнем захворюваності до цієї ж зони потрапили місто Острог, Гощанський, Демидівський, Дубенський, Зарічненський, Здолбунівський та Корецький райони Рівненської області.

Володимиро-Волинський, Горохівський, Ківерцівський, Любешівський, Маневицький, Рожищенський, Турійський та Шацький райони Волинської області належать до жовтої епідемічної зони. Щодо Рівненської області, то тут у жовтій зоні опинилися міста Рівне та Вараш, Володимирецький, Млинівський, Острозький, Радивилівський та Рокитнівський райони Рівненської області.

Нове епідемічне зонування діятиме протягом 14 днів.

Нагадаємо, що для визначання зон враховують 4 показники: завантаженість ліжок у лікарнях, середня кількість тестувань у регіоні, виявлення нових випадків та динаміка зростання нових випадків інфікування. 

Читайте також: В Україні підтвердили 2430 нових випадків коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39