Андрій Линдюк розповів, як розвивають маневицькі школи без батьківських грошей

12 Вересня 2020, 16:47
Андрій Линдюк розповів, як розвивають маневицькі школи без батьківських грошей 2609
Андрій Линдюк розповів, як розвивають маневицькі школи без батьківських грошей

У кожен 1 клас шкіл Маневицького району поставили нові парти, зробили ремонти, а над дошками повісили плазмові телевізори.

Все це реалізували без батьківських внесків, адже керівникам шкіл цих освітніх закладів категорично заборонили організовувати будь-які грошові збори, повідомили у відділі освіти, культури, молоді та спорту Маневицької РДА.

«Коли почали говорити за програму Нової Української Школи, то ми собі поставили умову – із класу у якому мають навчатися першачки все винести, і нічого старого назад не заносити – тільки нове», розповів Андрій Линдюк журналісту «Волинь-нова».

Читайте також: У школах Маневиччини заборонили батьківські внески на ремонти

Як пояснив чиновник, що для нього було принципіально, зробити все для того, щоб до 1 вересня кожен учень 1 класу зайшов у сучасні та відремонтовані класи.

«Були моменти, коли районна рада, депутати, не хотіли нам зараховувати кошти субвенції. Ну десь так свідомо, щоб ми не встигли все зробити до 1 вересня. І до мене як до начальника цього відділу багато батьків зверталися і запитували «Андрій Олександрович, а що, наші діти гірші, чому торік першачки йшли в хороші умови, а що, у нас вже цього не буде?», додав начальник відділу освіти.

Читайте також: Костюхнівську школу відвідав Спікер сенату Польщі

 

Коментарі
19 Вересня 2020, 16:18
а хто раніше з батьків щось так вимагав для школи?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024