Сервісні центри МВС Волині розпочали видачу нових номерних знаків для електрокарів

14 Жовтня 2020, 10:50
Номерні знаки для електромобілів 928
Номерні знаки для електромобілів

Електрокари  це ті авто, що здатні зекономити гроші, дарувати комфорт і головне  не забруднювати природу.

Про це інформує пресслужба Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Волинській області.

«З кожним роком в Україні стрімко зростає реєстрація такого транспорту. Станом на сьогодні на Волині кількість власників електрокарів становить 284», розповідає начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС Григорій Бахал.

Тепер для таких ТЗ передбачено спеціальні номерні знаки. Вони відрізняються не тільки ЗЕЛЕНИМ кольором, але й літерацією (латинський алфавіт).

ZE  одна із літеросполук, що позначає серію для електрокарів, або ж серії: TV,TW,TY,TZ  для таксі з електричним двигуном. Відтепер електричний транспорт зможе паркуватися на спеціально відведених машиномісцях.  Також зможе користуватися перевагами дорожніх знаків «Для електромобілів», «Крім електромобілів», «Станція зарядки електромобілів».

Крім того, ці номерні знаки, хоч і «зелені», все ж будуть розпізнаватися навіть камерами, що працюють в чорно-білому режимі.

«Тим, хто хоче зареєструвати такий транспорт, треба знати, що процедура реєстрації не відрізніється від традиційної, варіюється лише сума оплати даної послуги в залежності від категорії транспортного засобу (легкові, вантажні чи мототранспорт) і країни виробника» зазначив керівник.

Отримати додаткову інформацію та проконсультуватися можна за телефоном (0332)-74-91-15.

Читайте також: У Луцьку з'явиться «Муніципальний сервісний центр»: що це

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024