«Платити обличчям» у басейні чи на курорті: як хочуть розширити дію послуги

18 Жовтня 2020, 16:00
«Платити обличчям» у басейні чи на курорті: як хочуть розширити дію послуги 835
«Платити обличчям» у басейні чи на курорті: як хочуть розширити дію послуги

Приватбанк планує встановити мінімум 10 тисяч біометричних платіжних POS-терміналів із технологією FacePay, яка дає змогу оплачувати покупки обличчям.

Зробити це хочуть до кінця 2020 року. Про це в інтерв'ю «Мінфіну» розповів керівник напряму обслуговування торгових підприємств Приватбанку Євген Васильцов.

Наразі оплата обличчям доступна на тисячі POS-терміналів. Здебільшого їх встановлено в закладах готельно-ресторанного бізнесу.

За ​​словами Євгена Васильцова, банк веде переговори з великим ритейлом, малим та середнім бізнесом і намагається вивчити сегменти, де технологія FacePay буде затребуваніша.

«Можливо, це будуть басейни, де не зовсім зручно тримати карту й телефон. А ось розрахуватися за напій обличчям - саме те, що треба. Або ж спа-салони, гірськолижний курорт Буковель», –припускає представник Приватбанку.

До листопада банк розраховує зібрати всю необхідну інформацію. Потім спрямує зусилля на сегменти, де технологія FacePay принесе найбільшу користь.

Читайте також: Назвали топ-5 найпопулярніших вакансій для віддаленої роботи

«Головне, щоб клієнти отримували максимум зручності, і, відповідно, ритейл отримував більше продажів», – акцентує увагу Євген Васильцов.

Установка термінала з технологією FacePay коштує, як і класичний термінал. FacePay24 не передбачає жодних обмежень з оплати, працює за правилами платіжних систем і прирівнюється до оплати карткою.

Технологія дає змогу економити час і забезпечує свободу. Адже для того, щоб розрахуватися за покупку, не потрібен ні гаманець, ні телефон, досить прийти самому і не забути пін-код.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024