«Буду відстоювати краще майбутнє для Маневиччини та її жителів», – Юрій Корольчук

20 Жовтня 2020, 20:30
«Буду відстоювати краще майбутнє для Маневиччини та її жителів», – Юрій Корольчук 2845
«Буду відстоювати краще майбутнє для Маневиччини та її жителів», – Юрій Корольчук

Кандидат у депутати Камінь-Каширської районної ради від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Юрій Корольчук каже, що вирішив балотуватися, хоч і абсолютно не підтримує рішення про розділення Маневицького району й долучення його частини до Камінь-Каширського району.

Керівник впевнений, що це спричинить чимало управлінських труднощів і вважає неприйнятним для жителів району їхати понад 85 кілометрів у місто Камінь-Каширський, аби залагодити особисті питання чи отримати якісь послуги.

«Тому буду дбати про те, аби нашим ОТГ надавали можливість бути самостійними та самодостатніми, щоб люди якнайменше зверталися в центр укрупненого району. Хочу, аби всі ухвалені рішення новоствореної районної ради задовольняли інтереси й потреби жителів Маневицької та Прилісненської об’єднаних громад. Маю досвід активної депутатської діяльності у двох скликаннях Оконської сільської ради. Був головою бюджетної комісії й постійно докладав усіх зусиль, аби село Оконськ, де народився і проживаю, стало взірцем благоустрою. Нині тут всі вулиці, навіть провулки, асфальтовані та освітлені, електрифіковані нові житлові масиви», каже кандидат.

Юрій Корольчук
Юрій Корольчук

Чоловік здобув вищу освіту інженера лісового господарства, закінчив магістратуру Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості міста Києва за спеціальністю «Публічне управління і адміністрування». Вже 16 років очолює Маневицький районний центр зайнятості й добре знає, як потрібні робочі місця із гідною заробітною платою.

«Розумію й те, скільки проблем для місцевих жителів створить передання Маневицького районного трудового архіву в Камінь-Каширський.

Розумію, що нам потрібно творити майбутнє свого краю, брати на себе відповідальність, виконувати обов’язок перед державою, якого ні я не уникав, ні мій син – офіцер ЗСУ, учасник бойових дій, що захищав Україну від російської збройної агресії.

Йду на вибори від політичної партії «ЗА Майбутнє» тому, що бачу там команду професіоналів на чолі із сильними лідерами – Ігорем Палицею та Іриною Констанкевич, що справді готова працювати на майбутнє і задля майбутнього. Прошу підтримати мою кандидатуру й запевняю своїх виборців, що як свідомий громадянин, патріот, управлінець і батько двох дітей буду відстоювати краще майбутнє для Маневиччини та її жителів», сказав Юрій Корольчук.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024