На Маневиччині затримали чоловіка, який вчиняв домашнє насильство та вдарив поліцейського

22 Жовтня 2020, 10:00
На Маневиччині затримали чоловіка, який вчиняв домашнє насильство та вдарив поліцейського 2733
На Маневиччині затримали чоловіка, який вчиняв домашнє насильство та вдарив поліцейського

У Маневицький відділ поліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що її чоловік у стані сп’яніння вчиняє сварку.

Працівники поліції, які прибули на місце події, жінки вдома не знайшли, оскільки вона змушена була втікати, щоб не отримати тілесні ушкодження від насильника, повідомили на сторінці відділу у фейсбук.

Читайте також: Цілодобово і анонімно: запрацювала гаряча лінія для постраждалих від домашнього насильства

З працівниками поліції змістовного діалогу не вийшло. Адже, вже у присутності дружини, 42 річний чоловік всіляко перешкоджав поліцейським оформляти матеріали та вдарив одного з правоохоронців. Щоб заспокоїти порушника, поліцейські застосували кайданки, викликали слідчо-оперативну групу, а пізніше затримали чоловіка у порядку статті 208 КПК України.

Тепер правопорушнику доведеться відповідати не лише за вчинення домашнього насильства, а й за умисне заподіяння працівникові поліції легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Слідчі поліції оголосили про підозру жителю Маневиччини про те, що він вчинив кримінальне правопорушення за частиною 2 статті 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та судом обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Читайте також: Боротьба із домашнім насильством: як маневичанам можна виселити кривдника

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024