«Мені дуже приємно, коли вдається вирішити проблеми людей», – Володимир Черчик

22 Жовтня 2020, 14:10
Володимир Черчик зі своїми найдорожчими людьми – коханою дружиною Галиною та дітьми 3253
Володимир Черчик зі своїми найдорожчими людьми – коханою дружиною Галиною та дітьми

Кандидат в депутати до Маневицької ОТГ від політичної партії «За Майбутнє» Володимир Черчик – офіцер Збройних Сил України, який  за останні п’ять років депутатського досвіду та роботи на посаді секретаря Маневицької селищної ради знає, що болить людям і яким чином потрібно працювати, щоб допомогти їм у розв’язанні проблем.

У скромності, щирості, порядності й професійності Володимира Черчика переконалися маневичани протягом останніх років. До обрання селищним депутатом, а потім – секретарем селищної ради, у нього не було досвіду роботи в органах місцевого самоврядування, та жителі райцентру довірили комбату, який врятував з Іловайського котла двадцять двоє бійців, представляти їхні інтереси в селищній раді. І він не підвів.

«Мені, як чиновнику, дуже  приємно, коли вдається вирішити проблеми людей. Звичайно, роботи більш, ніж вистачає: кожного дня доводиться приймати десятки людей, вникати в суть їхніх проблем і обдумувати шляхи їхнього вирішення. Та для мене важливо, аби жителі, що звертаються в селищну раду із надією на допомогу, лишалися задоволеними, - зазначає Володимир Васильович,  додаючи, що побувавши у селах майбутньої Маневицької ОТГ, зрозумів, що мешканці невеликих населених пунктів перебувають у набагато гірших умовах, ніж маневичани:  для них дуже болючі жахливий стан доріг, відсутність Інтернету, мобільного зв’язку, в багатьох селах немає медпрацівників на ФАПах», каже Володимир.

Зауважує, що Маневицька громада багато втратила, вчасно не об’єднавшись, й після 25 жовтня  потрібно буде відразу вирішувати організаційні питання й  максимально швидко робити все для того, щоб вона була розвинутою й самодостатньою. Саме тому із кандидатом на посаду голови Маневицької ОТГ від партії «За майбутнє» Олександром Гаврилюком та командою однодумців вони їздили знайомитись із досвідом роботи Любешівської громади, яка багато в чому подібна до Маневицької, та вже три роки як на шляху самостійного розвитку.

Найперша винагорода для Володимира Черчика – людська вдячність.

«Я не шкодую, що п’ять років тому прийняв трохи не очікуване навіть для самого себе рішення стати депутатом, секретарем селищної ради, це колосальний досвід живого спілкування з людьми й вирішення різних проблем. Думаю, що він мені згодиться і Маневицькій й ОТГ й дякую тим, хто тоді вмовив мене стати на цей шлях, бо в  цій роботі є найприємніше  – чути «Дякую!» від людей», – ділиться керівник. 

Зауважив, що з командою політичної партії «За майбутнє» він готовий працювати на розвиток Маневицької громади, знаючи, що тут мешкатиме і він, і його сім'я.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024