«Майбутнє Маневицької ОТГ – це майбутнє моє і моїх дітей», – Сергій Зоря

22 Жовтня 2020, 15:00
«Майбутнє Маневицької ОТГ – це майбутнє моє і моїх дітей», – Сергій Зоря 5920
«Майбутнє Маневицької ОТГ – це майбутнє моє і моїх дітей», – Сергій Зоря

Сергій Зоря – успішний підприємець, гідний представляти інтереси жителів Маневицької громади.

За час п’ятирічного депутатства в Маневицькій селищній раді йому вдалося зробити чимало хорошого для північної частини Маневич і він готовий відстоювати інтереси людей в новоутвореній Маневицькій ОТГ.

Пане Сергію, скажіть, будь ласка, які основні проєкти  Вам вдалося зреалізувати  як депутату Маневицької селищної ради?

– Я обирався в селищну раду депутатом від вулиць  Вокзальна, Шевченка, провулку  Поштовий, тож чимало уваги приділяв їхньому благоустрою. Завдяки моїм зверненням, на вулиці Шевченка було облаштовано спортивний та дитячий майданчики, зроблено ремонт тротуарного покриття частини цієї вулиці із викладанням його бруківкою. Об'єднавшись із іншими підприємцями, доклав зусиль і до встановлення дитячого майданчика у парку біля Свято-Воскресенського храму на вулиці Вокзальна.

– А що ще найперше вам хотілося б зробити?

– Хотілося б подбати про належне утримання доріг, освітлення вулиць Маневич, посприяти утворенню комфортного простору в ОТГ для діяльності підприємців.

– Чим ви займаєтесь, як підприємець?

– Торгівлею продовольчими й непродовольчими товарами.

– Що, на вашу думку, гальмує в розвиток підприємництва в Маневичах?

– Відсутність земельних ділянок для комерційної діяльності: немає можливості взяти землю для організації виробництва, розташування складів. Наповнення бюджету ОТГ великою мірою залежатиме від рівня розвитку сфери бізнесу, тож я відстоюватиму інтереси підприємців, аби Маневицька громада була успішною й заможною. Тоді й можна буде говорити про ремонт доріг й облаштування комфортної інфраструктури для жителів ОТГ.

– Чи легка для вас ноша – депутатство?

– Звісно, що нелегка, бо це займає чимало часу, та сподіватися що без нас самих щось зміниться – марна справа. Іду із командою «ЗА МАЙБУТНЄ», аби працювати  заради  втілення позитивних змін у громаді. Мені не байдуже майбутнє Маневич і Маневицької ОТГ, бо це майбутнє моє і моїх дітей.

Сергій Зоря із дружиною Наталією та синами Вячеславом і Олегом
Сергій Зоря із дружиною Наталією та синами Вячеславом і Олегом

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024