«Майбутнє будується зараз!», – звернення Олександра Гаврилюка до виборців

23 Жовтня 2020, 12:30
Олександр Гаврилюк 4707
Олександр Гаврилюк

Чинний Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк звернувся у повідомленні до своїх виборців.

П’ять років тому Маневицька громада довірила Олександру Оксентійовичу керувати Маневичами – найбільшим селищем у Волинській області.

Попри чималий управлінський досвід за плечима на посаді директора шкіл, а потім і начальника відділу освіти Маневицької райдержадміністрації, він очолив Маневицьку селищну раду і йому довелося зіштовхнутися з широким спектром проблем життя людей.

«Бажання змін на краще у розвитку селища давало мені сили та наснагу протягом цих років. Завдяки депутатам Маневицької селищної ради сьомого скликання та вам, дорогі маневичани, за ці роки вдалося якщо не залагодити повністю, то зрушити з місця низку питань та робіт у всіх сферах.

Двері селищної ради стали відчиненими для громадян завжди, а не лише у визначені дні. За ці п’ять років оновлено генеральний план, налагоджено санітарне очищення та благоустрій селища, здійснено низку робіт з ремонту та будівництва тротуарів, доріг, зон відпочинку, вуличного освітлення, водопропровідних та каналізаційних мереж, ліній електропередач, дахів багатоквартирних будинків. Замінено дах в дитячому садочку «Веселка», а у всіх трьох дитсадках встановлено нові твердопаливні котли та енергозберігальні вікна. Частково покращено матеріально-технічну базу в закладах дошкільної освіти, а для комунального підприємства придбано автомобіль для надання ритуальних послуг, новий сміттєвоз, оновлено контейнерний парк. Очищено водойму Заходи, провединий капітальний ремонт площі біля ТЦ «Україна», облаштовано низку дитячих майданчиків. Іще багато інших гарних справ нам вдалося втілити разом.

25 жовтня – день, який утвердить наш шлях об’єднання. Маневицька об’єднана громада – одна з найбільших в Україні, має потужний ресурс – добрих, працьовитих людей і прекрасну землю, на якій можна ефективно господарювати.

Для мене наша громада – це мій дім, моя велика родина, де комфортно має бути кожному її мешканцю. І я щиро прагну, аби наша Маневицька ОТГ мала успішне майбутнє, аби молодь лишалася жити тут, а не змушена була виїздити на заробітки.

Рішення про участь у місцевих виборах – свідомий крок. Знаю, що мої знання, досвід та життєві принципи здатні продовжити розвиток Маневицької громади, тому сподіваюся на вашу підтримку на виборах 25 жовтня. Для мене важлива підтримка кожного з вас. Майбутнє будується зараз!», ідеться у повідомленні чинного голови.

«Майбутнє будується зараз!», – звернення Олександра Гаврилюка до виборців
«Майбутнє будується зараз!», – звернення Олександра Гаврилюка до виборців

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39