На Маневиччині з 2 листопада оновлять епідемічне зонування

30 Жовтня 2020, 11:52
На Маневиччині з 2 листопада поновлять епідемічне зонування 6500
На Маневиччині з 2 листопада поновлять епідемічне зонування

Відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

З опівночі 2 листопада почне діяти нове епідемічне зонування. По це у своєму телеграм-каналі повідомив Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.

З понеділка в «червоній» зоні будуть міста Володимир-Волинський, Ковель та Нововолинськ, Іваничівський, Ківерцівський та Турійський район Волинської області. Рівне, та Острог, Демидівський, Зарічненський, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський та Острозький райони Рівненської області.

До «помаранчевої» епідзони потрапляють місто Луцьк, Володимир-Волинський, Горохівський, Камінь-Каширський, Ковельський, Локачинський, Луцький, Любешівський, Любомльський, Маневицький, Ратнівський, Рожищенський, Старовижівський та Шацький райони Волинської області. Свалявський район Закарпаття.  Міста Дубно та Вараш, Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Дубенський, Дубровицький, Корецький, Радивилівський, Рівненський, Рокитнівський та Сарненський райони Рівненської області.

Читайте також: В Україні за добу виявили 8 312 хворих на коронавірус

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024