Рецепт свинячих натуральних котлет з гарніром від електрика. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Електрик з Маневицького району Степан Федоровський, поділився рецептом приготування натуральних котлет зі свинини з гарніром.
Виходить смачно і поживно. Але для цього потрібно категорично тільки м'ясо філейної частини на самі котлети (нарізати з розрахунку по 125 грамів на порцію), пише Степан.
Читайте також: Рецепт салату з крекерами від електрика. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Після цього посолити, посипати чорним перцем та обжарити. Нарізати круглими шматками товщиною близько 1 сантиметру широку ковбасу, але не знімати при цьому її оболонку, адже вона при цьому стиснеться і ковбаса прийме форму кошиків.
Спасерувати 2 столові ложки борошна з 3-4 столовими ложками масла. Залити їх костяним бульйоном і варити 5-6 хвилин на слабкому вогні. Потім нарізати маленькими кубиками та додати 1-2 солених огірків та заправити 1 столовою ложкою оцту, сіллю і чорним перцем до смаку.
Положити котлети на тарілку і на кожну з них положити по наповненому соусом кошику. Гарнірувати потрібно горошком з маслом та рисом або жареною картоплею і тушкованою морквою. Гарнір положити гірками. З обох сторін тарілки положити по 2 красних перці. Останні можна прикрасити гілками петрушки.