Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Рецепт свинячих натуральних котлет з гарніром від електрика
Рецепт свинячих натуральних котлет з гарніром від електрика

Рецепт свинячих натуральних котлет з гарніром від електрика. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

11:37 07.01.2021
704

Електрик з Маневицького району Степан Федоровський, поділився рецептом приготування натуральних котлет зі свинини з гарніром.

Виходить смачно і поживно. Але для цього потрібно категорично тільки м'ясо філейної частини на самі котлети (нарізати з розрахунку по 125 грамів на порцію), пише Степан.

Читайте також: Рецепт салату з крекерами від електрика. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Після цього посолити, посипати чорним перцем та обжарити. Нарізати круглими шматками товщиною близько 1 сантиметру широку ковбасу, але не знімати при цьому її оболонку, адже вона при цьому стиснеться і ковбаса прийме форму кошиків.

Спасерувати 2 столові ложки борошна з 3-4 столовими ложками масла. Залити їх костяним бульйоном і варити 5-6 хвилин на слабкому вогні. Потім нарізати маленькими кубиками та додати 1-2 солених огірків та заправити 1 столовою ложкою оцту, сіллю і чорним перцем до смаку.

Положити котлети на тарілку і на кожну з них положити по наповненому соусом кошику. Гарнірувати потрібно горошком з маслом та рисом або жареною картоплею і тушкованою морквою. Гарнір положити гірками. З обох сторін тарілки положити по 2 красних перці. Останні можна прикрасити гілками петрушки.

Загрузка...
Коментарі
Загрузка...
16 січня
Вчора
14.01.2021
13.01.2021
12.01.2021
11.01.2021
10.01.2021
09.01.2021
08.01.2021