Рецепт пиріжків з капустою від кравчині. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Маневицька кравчиня Ірина Корнійчук, розповіла Район.Маневичі як приготувати пиріжки з капустою.
Господиня каже, що завжди готує їх дітям у школу і діти дуже часто їх самі просять приготувати.
Щоб приготувати такі пиріжки, вам потрібно 50 грамів дріжджів, 2 або 3 столові ложки цукру, 5-6 столових ложок олії, 300 мілілітрів води, 5 грамів солі, 700-800 грамів борошна.
Читайте також: Рецепт налисників з капустою від військового. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
У дріжджі насипте цукор та змішайте до однорідної маси. Залийте сюди олію та теплу воду. Додайте борошно і замісіть тісто так, аби воно не було тугим. Поставте в тепле місце на 30 хвилин, аби тісто підійшло.
А поки це відбувається, приготуйте начинку. Для цього потрібно 1 кілограм квашеної капусти, 2 цибулини, 100 грамів олії та 1-2 столові ложки цукру. Капусту, якщо дуже кисла, потрібно промити водою після чого покласти в сковорідку і влити трохи олії. Порізати кубиками 2 цибулини та додати до капусти разом з цукром. Тушкувати на маленькому вогні приблизно 30 хвилин і час від часу помішувати.
Розкачати тісто не дуже товстим рулетом, порізати на однакові шматки та зробити невеликі пиріжки. Після чого викласти на деко і випікати при температурі 150-180 градусів 25-30 хвилин.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром