ТОП бездротових навушників

24 Грудня 2020, 16:41
ТОП бездротових навушників 1193
ТОП бездротових навушників

Досі користуєтесь навушниками з дротами і гніваєтесь щоразу, коли дроти знову і знову заплутуються між собою?

Прийшов час забути про цей кошмар – достатньо просто придбати бездротові навушники. Тим більше, що сьогодні в асортименті представлено багато моделей з хорошим звуком за невеликою ціною. Фахівці інтернет-магазину stylus.ua склали добірку найкращих моделей. Переглянути весь асортимент та купити бездротові навушники можна, перейшовши за посиланням https://stylus.ua/naushniki-i-garnitury/tip-podklyucheniya:bluetooth/

Soul X-Shock

Вакуумні Bluetooth-навушники з динамічним випромінювачем відтворюють звук в діапазоні від 20 до 20 000 Гц. Компанія Soul створила гарнітуру, яка сподобається і спортсменам, і звичайним користувачам. X-Shock мають захист від води, завдяки чому бризки дощу і краплі поту не зіпсують гарнітуру. А технологія активного шумозаглушення подбає про те, щоб зовнішній шум не заважав комфортному спілкуванню і прослуховуванню музики. Soul X-Shock підтримують роботу з голосовим помічником Siri або Google Assistant.

Xiaomi AirDots Pro

Навушники Xiaomi відрізняються зручним сенсорним керуванням, наявністю окремого бездротового каналу у кожному навушнику і вбудованими оптичними датчиками, які допомагають визначити, знаходиться гарнітура у вухах чи ні. Навушники автоматично вимикаються, коли ви їх не використовуєте, дозволяючи економити заряд. За потужне та чисте звучання відповідає 7-мм динамік, неодимові магніти, титанова діафрагма і технологія активного шумозаглушення.

Huawei FreeBuds Pro

Bluetooth-навушники від Huawei відрізняються системою гібридного шумозаглушення. Система мікрофонів ізолює сторонній шум, дозволяючи насолодитися комфортним прослуховуванням улюблених треків. У Freebuds Pro встановлено 11 драйверів і адаптивний еквалайзер для адаптації звуку. А спеціальний додаток AI Life допоможе підібрати амбушури відповідного розміру. Час автономної роботи — до 6 годин, також підтримується реверсивна бездротова зарядка.

ТОП бездротових навушників
ТОП бездротових навушників

OPPO Enco W51

Навушники OPPO Enco W51 захищені від вологи і пилу за стандартом IP54, вони не бояться бризок дощу і крапель поту, теж підходять для спортсменів. Підтримується бездротова зарядка Qi від чохла: 15-хвилинна зарядка гарантує 9 годин автономної роботи. Усередині навушників OPPO Enco W51 знаходиться 2-ядерний цифровий чіп і гібридні мікрофони для шумозаглушення. У кожному навушнику реалізована технологія шумозаглушення і система придушення шуму вітру. Тому незалежно від вашого місцезнаходження OPPO Enco W51 зможуть точно передати ваш голос.

Замовити вподобану модель можна на сайті stylus.ua.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024