Рецепт голубців з сушеними грибами від кухаря. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

02 Січня 2021, 14:00
Рецепт голубців з сушеними грибами від кухаря 6241
Рецепт голубців з сушеними грибами від кухаря

Кухар з Маневицького району Захар Березецький розповів свій варіант, як приготувати голубці у пісному варіанті.

Дуже ситна страва виходить в результаті, а ще не тяжко приготувати. Багато наших бабусь колись давно, готували також такі голубці, пише кухар.

Читайте також: Рецепт салату з буряка та горошку від кухаря. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Отже, для приготування цієї страви, вам потрібні наступні інгредієнти:

  • 2 середніх капустини
  • 300 або 400 грамів рису
  • 300 або 400 грамів сушених грибів
  • 1 цибулину
  • 2 середніх морквини
  • Сіль та перець до смаку.

Відваріть рис до напівготовності. Гриби залийте гарячою водою на 30 хвилин. Далі розберіть капустину на листки та ошпарте їх в кип'ятку в який перед цим додайте трішки оцту та солі. Відцідіть гриби на друшляк й пропустіть їх через м'ясорубку. Поріжте цибулю маленькими кубиками, а моркву натріть на тертці з маленькими отворами.

Підсмажте моркву, цибулю та гриби у сковорідці з невеликою кількістю олії. Змішайте це все з рисом, посоліть та поперчіть до смаку. Сформуйте голубці та покладіть їх в каструлю з товстим дном. Заправте томатним соусом та тушкуйте від 1,5 до 2 годин.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024