Рецепт голубців з сушеними грибами від кухаря. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Кухар з Маневицького району Захар Березецький розповів свій варіант, як приготувати голубці у пісному варіанті.
Дуже ситна страва виходить в результаті, а ще не тяжко приготувати. Багато наших бабусь колись давно, готували також такі голубці, пише кухар.
Читайте також: Рецепт салату з буряка та горошку від кухаря. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Отже, для приготування цієї страви, вам потрібні наступні інгредієнти:
- 2 середніх капустини
- 300 або 400 грамів рису
- 300 або 400 грамів сушених грибів
- 1 цибулину
- 2 середніх морквини
- Сіль та перець до смаку.
Відваріть рис до напівготовності. Гриби залийте гарячою водою на 30 хвилин. Далі розберіть капустину на листки та ошпарте їх в кип'ятку в який перед цим додайте трішки оцту та солі. Відцідіть гриби на друшляк й пропустіть їх через м'ясорубку. Поріжте цибулю маленькими кубиками, а моркву натріть на тертці з маленькими отворами.
Підсмажте моркву, цибулю та гриби у сковорідці з невеликою кількістю олії. Змішайте це все з рисом, посоліть та поперчіть до смаку. Сформуйте голубці та покладіть їх в каструлю з товстим дном. Заправте томатним соусом та тушкуйте від 1,5 до 2 годин.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром