Сільський музей, шацький фельдшер і музикант з дудуком, – чому треба купити свіжу «Сім’ю і дім»

30 Червня 2017, 14:00
1642

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як володимирчанин Сергій Лященко виграв шоу «Битва талантів» у рідному місті. Перемогу здобув завдяки своєму захопленню – грі на музичному інструменті, що зветься дудук. Отримавши приз, хлопець помандрував на батьківщину дудука – у Вірменію. Про таланти Сергія читайте на сторінках газети.

Фельдшер пункту екстреної медичної допомоги у селищі Шацьк Валерій Ганжала – людина, яка першою поспішає на поміч. У медицині він працює вже понад 20 років, за цей час зарекомендував себе професіоналом і чуйною людиною. Як приймати пологи просто в автомобілі, як берегти своє здоров’я в літню пору – про це і не тільки фахівець розповів на сторінках газети.

У сільській школі є три музеї та своя газета. Одна із найбільших цікавинок Купичівської школи, що в Турійському районі, – єдиний в Україні музей солом’яного мистецтва «Солом’яне диво». Школярі й вчителі цього навчального закладу напрочуд активні – про їхні почини зняв сюжет телеканал «1+1».

Щоб мотивувати мешканців міст, селищ, сіл власноруч робити життя своїх громад кращим, в Україні діє програма «Активні громадяни» від Британської ради. Завдяки ній активні люди можуть втілювати різні ініціативи. Приміром, у Нововолинську розмальовували місто різноманітними віршами, а тепер планують робити креативний простір у місцевому парку. Як удосконалюють різні куточки Волині, читайте на сторінках газети.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач, рецепти та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!


 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024