Вихованці недільної школи звершили пішу ходу до Хресто-Воздвиженського Чарторийського чоловічого монастиря

09 Липня 2017, 22:07
1740

Вихованці недільної школи села Залісці разом з дітьми з сіл Любче, Рудка-Козинська, міста Рожище, а також їхні однолітки з селища Колки та прилеглих сіл звершили піше паломництво до Хресто-Воздвиженського Чарторийського чоловічого монастиря Маневицького району.

Хода відбулася з 26 по 28 червня. Про це йдеться на сайті Волинської єпархії УПЦ.

До селища Колки діти з села Залісці, разом з настоятелем храму священиком Миколаєм Жученею, приїхали автомашинами, згідно з задумом організаторів походу. Далі, від селища Колки паломники попрямували у село Розничі, яке знаходиться поруч. Там діти помолились у храмі Казанської ікони Божої Матері.

Ночували юні паломники поблизу села Комарово Маневицького району у наметовому таборі. Другий день паломництва завершився вже у монастирі. Діти прийшли сюди до вечірнього Богослужіння, звершили разом з братією обителі хресну ходу навколо монастирських стін, помолились на полуночниці.

У завершення паломництва усі зранку молились під час читання ранішнього правила та під час Божественної літургії, хто хотів – приступив до Таїнств Сповіді та Причастя.







 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024