Сім причин для маневичан відпочити у маєтку «Nester-House» на Світязі

11 Липня 2017, 10:22
2806

Буденна рутина та спека викликає бажання провести літній відпочинок у комфорті. Тим, хто планує свій релакс на озерах, пропонуємо обрати маєток «Nester-House», адже...

1. Зручне розташування

Маєток розташований у самому селі Світязь, на вулиці 8 березня, 8б. Поряд – не лише пляж та озера, до яких з «Nester-House» напряму виходиш всього за дві-три хвилини, а й місцева інфраструктура – магазини, кафе та бари.

2. Мальовничі пейзажі маєтку

Одразу після входу на територію «Nester-House» вас обов’язково заворожить місцева атмосфера. Вишукані акуратні будиночки яскраво компонують із затишним подвір’ям, всіяним комфортними зонами для відпочинку, альтанками, у яких можна навіть попрацювати, адже по всьому маєтку ви матимете можливість користуватись безкоштовним інтернетом. Тож не дивуйтеся, якщо першим ділом потягне не на плавати Світязем, а просто «релакснути», скажімо, на гойдалці тутешнього подвір’я.

3. Смачна і доступна кухня

У вартість кожного номера включені сніданки. Перше, друге, третє, восьме – страви та напої на будь-який смак за доступною ціною змусять забути вас навіть про навколишні кафешки. А вишукані літні альтанки створять зручні умови для трапези.

4. Із Світязя – з любов’ю, та ще й з міцним здоров’ям!

Окрім усіх вищезгаданих принад «Nester-House» є одна особлива – це місцеві оздоровчі чани. Це якраз той випадок, коли ви можете поєднати приємне з корисним. А оскільки чани доволі-таки місткі (у них можуть одночасно оздоровлюватися до шести людей), то й демократична вартість користування ними «на банду» стає взагалі мізерною.

5. Комфортабельні номери

Телевізор, душ, туалет та ліжка з ортопедичними матрасами – у місцевих будиночках є усе, що потрібно для «чіткого» відпочинку. Акуратні, оздоблені деревом номери й самі змусять кого завгодно навіть не виходити на вулицю – адже і в них самих ви зрозумієте, що таке справжній релакс.


 

6. Розваги для дітей

У маєтку є ціла низка атракцій для малечі: це і різноманітні гойдалки з гірками, і пісочниця для найменших дослідників навколишнього світу, і навіть перші «спорткари» для майбутніх гонщиків.

1

 

7. Спортивні атракції

Навіть у не зовсім спортивних людей стіл для пінг-понгу викликає бажання серед краси маєтку спробувати свої сили у цьому виді спорту. Футболістам буде цілий майданчик для «лігочемпіонських» баталій, а риболовам – можливість позмагатися у «вудочному» спорті.

Також для вас завше доступний прокат велосипедів та навіть квадроциклів! Тож до будь-якого магазину чи ринку в селі Світязь ви можете зекономити дорогоцінні хвилини… та кілоджоулі.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024