Учасників АТО з Маневиччини запрошували служити за контрактом

24 Лютого 2021, 16:50
Учасників АТО з Маневиччини запрошували служити за контрактом 1921
Учасників АТО з Маневиччини запрошували служити за контрактом

Сьогодні в приміщенні Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних силах України для учасників АТО за участю представника «24-тої окремої механізованої бригади» Володимира Торгана.

Читайте також: На Маневиччині пропонують вакансії із зарплатою від 3 до 15 тисяч гривень

Фахівчиня з профорієнтації Ганна Ліщук розповіла про стан ринку праці в районі, ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості. Відмітила що сьогодні служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання працевлаштування з достойним рівнем оплати праці. 

Представник військової частини докладно розповів шукачам роботи про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Також ознайомив з основними вимогами до посад та пільгами й гарантіями для військовослужбовців. 

«Такі заходи проходять у рамках співпраці центру зайнятості, військового комісаріату та військових частин, тож сподіваємося, що допоможуть безробітним швидше працевлаштуватися, а Збройним силам України – знайти кваліфіковані кадри», – ідеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин і групу для обговорень. А також Instagram

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024