У Маневицькій громаді зареєстрували статути закладів освіти

27 Лютого 2021, 14:51
У Маневицькій громаді зареєстрували статути закладів освіти 2535
У Маневицькій громаді зареєстрували статути закладів освіти

У Маневицькій громаді відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти та керівників закладів дошкільної освіти за участю заступника голови Маневицької селищної ради Володимира Фурманчука та секретаря Володимира Черчика.

Основне питання наради – реєстрація статутів закладів освіти згідно з рішенням сесії Маневицької селищної ради.

Читайте також: У Маневицькій громаді готуються до весняної повені та паводків

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Валентина Буско у своєму виступі звернула увагу на питання трудової дисципліни, контролю за санітарно-епідемічним режимом, графіку відпусток, охорони праці, харчування в закладах освіти, атестації, конкурсу керівників закладів освіти, утворення Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради Олена Демчук акцентувала увагу на замовленні підручників для учнів 8 класу, на участі педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти у конкурсі дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині», проведенні заходів до 150-річчя від Дня народження Лесі Українки.

Володимир Козачук, фахівець з публічних закупівель ознайомив керівників закладів освіти з проведенням тендерних процедур. Особливу увагу звернули на проведення  ЗНО.

Директор Маневицького ЦТДЮ Валентина Ковальчук  презентувала арт-челендж та реп-читання біографії Лесі Українки.

За наслідками наради за участю державного реєстратора зареєстрували статути закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024