Рецепт оладок з курячим філе від редактора. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Маневичанин Андрій Рибачук, який працює випусковим редактором інтернет-видання Район.Маневичі розповів, як приготувати оладки з курячим філе.
Читайте також: Рецепт сирних млинців від маляра-штукатура. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Коли починав у 2018 році працювати на виданні, хлопець аж ніяк не думав, що звичайного перекусу буде замало. Як виявив, активне спілкування з людьми, стресові ситуації, нервові навантаження на роботі непогано так підвищують десь всередині дня апетит.
«Не завжди хочеться просити приготувати щось кохану або маму, у них зазвичай своїх справ достатньо. Починав зі звичайного свинячого м'яса, жарив його, потім додавав сметану і було дуже навіть смачно та ситно. А якщо додати цибулинку, то взагалі. Ну а часник то моя слабкість і я його практично всюди у страви додаю, де це можливо. Але свинина не завжди є, і не завжди є можливість придбати достатню кількість. А от курятина і дешева і зазвичай легка у приготуванні. Трішки підгледів у коханої, трішки спитав рекомендацій у мами й страва готова», – каже Андрій.
Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:
- Чотири столові ложки сметани
- 250 грамів курячого філе
- Курячі яйця – дві штуки
- Дві столових ложки манної крупи
- Одна велика цибулина
- Два або три зубчики часнику
- Сіль та перець до смаку.
Куряче філе наріжте маленькими шматочками й цибулю теж подрібніть. Часник натріть на тертці з маленькими отворами. Змішайте цибулю, філе і часник та додайте сюди сметану, манку і яйця – посоліть, поперчіть та все це ретельно вимішайте. Дайте цій масі постояти від 10 до 15 хвилин. Підсмажте на сковорідці з обох сторін на середньому вогні та не забудьте накривати кришкою.
Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин і групу для обговорень. А також Instagram
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром