Рецепт оладок з курячим філе від редактора. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

08 Березня 2021, 17:02
Рецепт оладок з курячим філе від редактора 999
Рецепт оладок з курячим філе від редактора

Маневичанин Андрій Рибачук, який працює випусковим редактором інтернет-видання Район.Маневичі розповів, як приготувати оладки з курячим філе.

Читайте також: Рецепт сирних млинців від маляра-штукатура. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

Коли починав у 2018 році працювати на виданні, хлопець аж ніяк не думав, що звичайного перекусу буде замало. Як виявив, активне спілкування з людьми, стресові ситуації, нервові навантаження на роботі непогано так підвищують десь всередині дня апетит.

«Не завжди хочеться просити приготувати щось кохану або маму, у них зазвичай своїх справ достатньо. Починав зі звичайного свинячого м'яса, жарив його, потім додавав сметану і було дуже навіть смачно та ситно. А якщо додати цибулинку, то взагалі. Ну а часник то моя слабкість і я його практично всюди у страви додаю, де це можливо. Але свинина не завжди є, і не завжди є можливість придбати достатню кількість. А от курятина і дешева і зазвичай легка у приготуванні. Трішки підгледів у коханої, трішки спитав рекомендацій у мами й страва готова», – каже Андрій.

Отже, для приготування нам потрібні наступні інгредієнти:

  • Чотири столові ложки сметани
  • 250 грамів курячого філе
  • Курячі яйця – дві штуки
  • Дві столових ложки манної крупи
  • Одна велика цибулина
  • Два або три зубчики часнику
  • Сіль та перець до смаку.

Куряче філе наріжте маленькими шматочками й цибулю теж подрібніть. Часник натріть на тертці з маленькими отворами. Змішайте цибулю, філе і часник та додайте сюди сметану, манку і яйця – посоліть, поперчіть та все це ретельно вимішайте. Дайте цій масі постояти від 10 до 15 хвилин. Підсмажте на сковорідці з обох сторін на середньому вогні та не забудьте накривати кришкою.

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин і групу для обговорень. А також Instagram

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024