Маневичі: стадіон «Колос» стоїть без даху в дощовий період

20 Липня 2017, 20:58
5433

У Маневичах відбулася комісія по розгляду звернень жителів Маневицького району щодо надання одноразової матеріальної допомоги на ліквідацію збитків понесених через буревій.

14 липня комісія розглянула 47 заяв та надала грошову домогу постраждалим на суму 48,2 тисячі гривень. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Руслан Козак.

Проте є ще й службові приміщення, які потребують ремонту. Особливо гостро ця проблема постає у дощовий період. Так, приміщення для обслуговування стадіону «Колос», що перебуває на балансі селищної ради, сьогодні стоїть без накриття. 

«Ми мали перекрити дах, проте прийняли рішення, що перекриватимемо його не шифером, а метало-черепицею. Має бути реконструкція всього стадіону, і до цього будинку зроблять добудову. Тому зараз будівля накриється тимчасово старим шифером», – розповів селищний голова Олександр Гаврилюк.

Поки матеріал готувався селищний голова повідомив Район.Маневичі, що він розмовляв з начальником комунгоспу, і вони вирішили, що дах будуть перекривати завтра, 21 липня.



Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024