У Колківську селищну раду куплять автомобіль за понад 400 тисяч гривень

29 Березня 2021, 20:00
Колківська селищна рада 5632
Колківська селищна рада

Автомобіль планують використовувати для службових поїздок посадовці ради.

Про це повідомили у центрі журналістських розслідувань «Сила правди».

У Колківській селищній раді уклали договір з фірмою «Волинь-Авто» про купівлю легкового автомобіля «Chery Tiggo 4 Comfort» через систему публічних закупівель «Prozorro» за 402 192 гривень.

Читайте також: Для колківської громади придбали вакуумний автомобіль

Замовник захотів, аби машина була 2021 року випуску. Також гарантія на машину повинна бути три роки або 100 000 кілометрів пробігу (в залежності від того, що настане раніше). На двигун та трансмісію – п’ять років або 150 000 кілометрів пробігу (також в залежності від того, що настане раніше).

До комплектації автомобіля мають входити: телескопічне регулювання керма, кондиціонер, Bluetooth, тканинна оббивка сидінь тощо. Згідно з договором, поставити машину фірма повинна не пізніше 30 квітня цього року.

Як пояснив голова тендерного комітету Михайло Лобода, автомобіль планують використовувати для службових поїздок. Він також зазначив, що у посадовців селищної ради є чимало виїздів, для яких і потрібна машина.

«Автомобіль буде використовуватись для службових цілей. Ви ж розумієте, оскільки у нас молода громада, ми утворили багато відділів. Серед них є відділ освіти, служба у справах дітей, соціальний відділ. А такого автомобіля, в який можна було б сісти та поїхати, наприклад, у Луцьк, в Маневичі у нас немає», – розповів керівник.

Наразі, за його словами, тривають перемовини з постачальником та процедура проплати домовленої суми за автомобіль. Також з наступного місяця на роботу до Колківської селищної ради планують взяти й водія.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром