У Маневичах проводили нараду працівники культури громади

01 Квітня 2021, 16:30
Нарада працівників культури 1307
Нарада працівників культури

31 березня в приміщенні Центру культури та дозвілля відбулась нарада, на якій обговорили зокрема план першочергових заходів.

Про це повідомили на сайті Маневицької громади.

Читайте також: У Маневичах хочуть розширити полігон захоронення твердих побутових відходів

Нараду проводили за участю завідувачів, директорів та художніх керівників сільських закладів культури та працівників Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради. Увагу присутніх зосередили на підготовці до першочергових заходів, а саме: 35–річчя аварії на Чорнобильській АЕС, Дня Матері, Дня Конституції України, Дня незалежності України.

Начальник відділу культури та туризму Маневицької селищної ради Олександр Піддубний дав загальну оцінку діяльності клубних закладів, акцентував увагу на важливості спільної роботи працівників культури та громади, ознайомив зі змінами, що стосуються роботи клубних установ, зміцнення матеріально-технічної бази, благоустрою територій біля установ, пам’ятників та пам’ятних місць. Також, Олександр Піддубний наголосив на необхідності дотримання протиепідемічних заходів в період карантину і висвітлення роботи клубних установ в соціальних мережах та проведення заходів в режимі онлайн.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024