Рецепт пісного паштету від будівельниці. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

22 Квітня 2021, 14:45
Фото ілюстративне 1692
Фото ілюстративне

Будівельниця з Маневиччини Любов Колісник розповіла, як вона готує пісний паштет з фасолею та шампіньйонами.

Жінка в минулому багато працювала на будівництві дахів і в більшості працювала на висоті й спускатися до низу аби пообідати було не завжди зручно. Тому завжди використовувала рецепт цієї страви, адже її не так складно готувати та можна за її допомогою швидко і смачно перекусити.

Читайте також: Рецепт вівсяних котлет з печерицями від військовослужбовця. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ

«Молодь в більшості «гробила» себе різноманітними стравами швидкого приготування, залили кип'яточком, і думають корисно пообідали. Коли скоштували мого паштету намазаного на хліб – всі просили поділитись рецептом. І тут якось пригадалось мені, думаю, що варто поділитись цим і з більшою аудиторію. Можливо кому знадобитися. Адже це дійсно смачно і не складно», – каже Любов.

 Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин. А також Instagram.

Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

  • Один стакан білої фасолі
  • 400 грамів шампіньйонів
  • Одна велика цибулина
  • Дві столові ложки олії для смаження
  • Сіль, перець або улюблені приправи до смаку.

Фасолю залиште на ніч у воді (перед приготуванням), а потім зваріть її до готовності. Цибулю поріжте кубиками, а шампіньйони на ваш розсуд і посмажте на олії до готовності. З фасолі злийте воду і закиньте сюди те, що смажили. Посоліть, поперчіть та перемішайте. Збийте блендером або перемеліть на м'ясорубці. Після цього страва готова.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024