Рецепт пісного паштету від будівельниці. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
Будівельниця з Маневиччини Любов Колісник розповіла, як вона готує пісний паштет з фасолею та шампіньйонами.
Жінка в минулому багато працювала на будівництві дахів і в більшості працювала на висоті й спускатися до низу аби пообідати було не завжди зручно. Тому завжди використовувала рецепт цієї страви, адже її не так складно готувати та можна за її допомогою швидко і смачно перекусити.
Читайте також: Рецепт вівсяних котлет з печерицями від військовослужбовця. МАНЕВИЦЬКА КУЛІНАРІЯ
«Молодь в більшості «гробила» себе різноманітними стравами швидкого приготування, залили кип'яточком, і думають корисно пообідали. Коли скоштували мого паштету намазаного на хліб – всі просили поділитись рецептом. І тут якось пригадалось мені, думаю, що варто поділитись цим і з більшою аудиторію. Можливо кому знадобитися. Адже це дійсно смачно і не складно», – каже Любов.
Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин. А також Instagram.
Отже, для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:
- Один стакан білої фасолі
- 400 грамів шампіньйонів
- Одна велика цибулина
- Дві столові ложки олії для смаження
- Сіль, перець або улюблені приправи до смаку.
Фасолю залиште на ніч у воді (перед приготуванням), а потім зваріть її до готовності. Цибулю поріжте кубиками, а шампіньйони на ваш розсуд і посмажте на олії до готовності. З фасолі злийте воду і закиньте сюди те, що смажили. Посоліть, поперчіть та перемішайте. Збийте блендером або перемеліть на м'ясорубці. Після цього страва готова.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром