Гунчику неприємно дивитися на «сплановані акції» в Маневичах

21 Серпня 2017, 16:16
1845

Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик вважає, що довкола певних підприємств на Волині навмисне «розхитують ситуацію». Йдеться, зокрема, й про держпідприємство «Волиньторф».

Про це йшлося 21 серпня під час оперативної наради, – пише ІА ВолиньPost.

«Я заявляв і заявляю – «Волиньторф» працював, працює і буде працювати», – зауважив Гунчик.

Він повідомив, що минулого тижня відбулася зустріч за участі заступника міністра Анатолія Корзуна, директора підприємства Івана Киричика та представників ОДА. На ній обговорили низку питань стосовно підприємства, а керівник «Волиньторфу» отримав завдання. Та вже через 2 дні на одному із сайті з’явилося інтерв’ю Киричика, що «все пропало».

«Я розумію, що партійний диктат на пана Киричика давить, аж голова загинається. Проте коли ти отримав доручення від свого безпосереднього керівника, заступника міністра, керівника державного підприємства, які ти повинен зробити на протязі двох тижнів, то краще жувати, ніж говорити», – вважає Гунчик.

Він зауважив, що йому неприємно дивитися на акції в Маневичах, які сплановані певними людьми.

«Я цих людей знаю і по дорозі ті машини бачу, і знаю прізвища тих людей. Не вдасться, шановні, розхитати становище довкола «Волиньторфу», – підсумував губернатор. Тому він закликав проаналізувати необхідні документи стосовно приватизації підприємства та довести інформацію до керівництва ДП. Через 2 тижні на Волинь має завітати Міністр енергетики та вугільної промисловості, тож буде можливість поспілкуватися стосовно цих питань.

Губернатор зауважив, що торф’яна галузь підлягає приватизації, тому «не треба тут робити політику».

«А то в нас вже сільський голова починає розказувати, що робити державними підприємствами», – зауважив губернатор.

Коментарі
22 Серпня 2017, 17:38
ДУЖЕ НЕПРИЄМНО ДИВИТИСЯ НА ПАНА ГУНЧИКА, БРЕХУН І ЩЕ БРЕХУН
23 Серпня 2017, 23:57
спочатку доведемо до банкрутства, за що вже заплатив континіум, потім-віддамо на приватизацію за безцінь,виб"ємо долю . бо що ж з державного візьмеш... а от з приватного...
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024