Маневичі: у музеї презентували виставку художніх робіт місцевої студії

20 Вересня 2017, 17:35
2413

У Маневицькому краєзнавчому музеї відбулась презентація виставки вихованців художньої студії «Чарівна палітра» Маневицького ЦТДЮ  в рамках нового етапу проекту «Таланти ІІІ тисячоліття».

Виставку відкривали директор Маневицького краєзнавчого музею Петро Хомич, керівник  художньої студії «Чарівна палітра» Оксана Мельник та директор Маневицького Центру творчості дітей та юнацтва Валентина Ковальчук.

Оксана Мельник розповіла, що до неї приходять навчатися малювати як діти, так і студенти – від 6 до 22 років. А сьогодні у студії вже записано близько 80 учнів.

На картинах ви можете побачити не лише тварин і рослини, а й потрапити у казковий світ Хоґвартсу або ж поподорожувати країнами Європи.

«Вихованці Оксани Мельник мають справді дуже хороші результати. У нас практично немає таких конкурсів, де вони, беручи участь, не ставали призерами чи переможцями. Тому цього року ми подали художню студію «Чарівна палітра»  на присвоєння їм почесного звання «Зразковий колектив», – виступила директор Центру творчості Валентина Ковальчук.

«Хоч я уже й не навчаюся у цій студії, але хочу сказати, що атмосфера там завжди неймовірна, творча. Коли відкриваються двері у студію, то відразу ж відчуваєш запах чаю та фарби», – розповіла колишня вихованка цієї студії.

Маневичан та гостей селища запрошують відвідати виставку. А всі охочі мають змогу придбати картини, які сподобались.

1


1




1


1

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024