Учням розповіли про перспективу роботи у лісовій галузі

25 Вересня 2017, 13:16
1775

Днями для учнів Маневицького професійного ліцею районний центр зайнятості ініціював проведення презентації роботодавця – ДП «Колківське ЛГ».

В заході взяли участь 15 учнів профліцею, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Маневицького РЦЗ Леонтій Довжик та головний лісничий ДП «Колківське ЛГ» В’ячеслав Каращук. Про це Район.Маневичі інформує Маневицький РЦЗ.

Захід розпочав начальник відділу взаємодії з роботодавцями, який поінформував про стан, основні тенденції та процеси на районному ринку праці в сучасних умовах.

В’ячеслав Каращук розповів присутнім про специфіку діяльності їх підприємства, перспективи розвитку, умови праці та рівень заробітної плати, соціальні гарантії для працівників, професії та посади, в яких виникає потреба. Після завершення свого виступу роботодавець запросив майбутніх випускників на підприємство для більш детального ознайомлення з умовами виробництва.

«Презентація роботодавця» пройшла дуже цікаво та інформативно. Всі присутні отримали вичерпні відповіді на питання та подякували роботодавцю за приділену увагу.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024