Затримали бурштинокопача, який пропонував хабар за каміння вартістю понад мільйон гривень

28 Вересня 2017, 19:26
2299

У Волинській області співробітники управління захисту економіки Національної поліції спільно з прокуратурою затримали незаконного копача бурштину, який намагався дати хабар співробітникові управління за виявлену у нього партію «сонячного» каміння і обладнання для його видобутку та обробки.

Про це Цензор.НЕТ повідомила спікер Департаменту захисту економіки НПУ Наталія Калиновська.

За її словами, під час розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного видобутку бурштину, було встановлено, що громадянин причетний до  незаконної діяльності.

«В результаті обшуків, проведених в житлових і нежитлових приміщеннях, було виявлено бурштину на суму понад мільйон гривень, а також обладнання для його видобутку і обробки. При цьому, під час обшуку цей громадянин запропонував співробітникові управління захисту економіки Нацполіції хабар в розмірі двох тисяч євро», – розповіла Калиновська.

Вона додала, що за даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі) Кримінального кодексу. Зловмисник був затриманий в одному з сіл області «на гарячому» при спробі передачі хабара.

Читайте також: На хабарі затримали чоловіка народної депутатки від Маневиччини Ірини Констанкевич, - ЗМІ

1




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39