Для сімей учасників АТО з Маневиччини влаштували свято

17 Серпня 2021, 14:40
Для сімей учасників АТО з Маневиччини влаштували свято 1417
Для сімей учасників АТО з Маневиччини влаштували свято

На березі озера Засвинське уже втретє відбувся масштабний захід під назвою «Мир в Україні – щаслива родина» для сімей учасників бойових дій на сході України, які проживають на Маневиччині.

Про це повідомили у селищній раді.

Організацією займалися Маневицька районна організація ветеранів АТО та ГО «Стильні панночки». З самого ранку, на березі водойми було багато різних розваг та конкурсів, вікторин та інших розваг.

Для дітей організували шоу мильних бульбашок, рухливі ігри та ліпили вироби з глини. Також охочі спробували дитячий аквагрим.

Читайте також: У Луцьку відбудеться легкоатлетичний забіг у пам’ять про загиблих воїнів

Усі хто хотів, змогли покататися на байдарках, а любителі постріляти з лука випробовували свої уміння намагаючись потрапити у мішень. Для усіх присутніх фотографом Лесею Дубенюк організували креативну фотозону і фотосесію для родин учасників АТО.

Також на святі виступив гітарист Вадим Войтович, а господині з ГО «Стильні панночки» приготували для всіх різні страви.

«Організатори та учасники щиро вдячні, Маневицькій селищній раді, ГО Маневицька районній організація ветеранів антитерористичної операції на сході України, ГО  «Стильні панночки», ГО «Луцькі соколи», Гірсько-спелеологічному клубу «Стохід», студії щастя «Кулька-булька» Луцьк, керівникам державних підприємств «Маневицьке лісове господарство», «Поліське лісове господарство» та «Городоцьке лісове господарство» та усім, хто долучився та допоміг у проведенні такого прекрасного веселого, сімейного та змістовного свята», — ідеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до Район.Маневичі у Viber, Telegram канал новин. А також Instagram.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024