Маневицька громадська організація взяла участь у круглому столі, що відбувся в Києві

01 Жовтня 2017, 13:21
1691

У Києві пройшов круглий стіл «Зробити Київ дружним та безбар'єрним. Успішний регіональний та зарубіжний досвід», на якому побували представники ГО «Довіра» з Маневич.

«Ми змогли дізнатися для себе багато нового. І поділитися з іншими досвідом співпраці з представниками влади на місцях», – пише на своїй сторінці у Facebook голова районної ГО «Довіра» Наталія Шишолік.

Він відбувся 29 вересня в Київській міській державній адміністрації  у рамках дводенного практикуму із галузевої законотворчості та адвокасі з питань соціального захисту населення для фахівців органів місцевого самоврядування.

Головно темою обговорення стала доступність столиці для всіх її мешканців та гостей, адже це питання стосується не тільки людей з обмеженими можливостями, а й молодих сімей з дитячими візочками, велосипедистів, людей похилого віку.

На заході про власний досвід у розвитку безбар’єрності та взаємодії із місцевою владою у своїх містах розповіла й Наталя Шишолік.

 

Як зазначила Урядовий уповноважений з прав осіб з інвалідністю Раїса Панасюк, сьогодні «доступність» це не тільки пандуси, питання потрібно вирішувати комплексно, необхідно рухатися від точкових рішень до системності.

 

 

 
 
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024