Про грибний прес-тур волинських журналістів у Маневицькому районі читайте у «Сім’я і дім»

06 Жовтня 2017, 11:30
1584

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про династію пожежників із Луцька. Аркадій Миколайович та Віталій Аркадійович Малії є співробітниками державної служби з надзвичайних ситуацій. Як батько, так і син сягнули неабияких кар’єрних висот – дослужилися до полковників служби цивільного захисту.

Боєць 51-ї бригади Станіслав Потапчук, родом із Володимира-Волинського, загинув три роки тому у зоні АТО. У пам’яті рідних, близьких та всіх знайомих він назавжди залишиться 22-літнім. Спогадами про сина поділилися батьки героя.

Надзвичайно рясний на гриби цьогорічний сезон обіцяє продовжитися. Принаймні такими є прогнози синоптиків і бувалих лісівників. Щоб усі переконалися в правдивості слів, знаний у краї лісівник Володимир Радіон запросив на підшефні терени журналістський десант на грибний прес-тур у Маневицький район. Про цьогорічні особливості тихого полювання дізнавайтеся на сторінках газети.

На одній із вулиць села Ощів у Горохівському районі видніється оселя у гіллі густого бузку. Чимало приїжджих цікавиться, хто її господар. На це кожен місцевий житель одразу відповідає: «Звичайно ж, бабця Ніна!» Саме Ніною називають ощівці людину, знану на теренах Волині, заслуженого вчителя України Ганну Федорівну Бабій, котра уже понад 60 років працює у школі. Про вчительку, яка все життя прожила з двома іменами, читайте на сторінках газети.

Сумо – танець атлетів, придуманий японцями. Здавалося б, ця екзотична боротьба немає жодних шансів прижитися в Україні, та ні. Нещодавно у Рівному відбувся чемпіонат України з сумо серед юнаків та дітей. Спробувати свої сили, поїхавши до сусідньої області, вирішили і волинські спортсмени. Про успіхи наших земляків дізнавайтеся зі сторінок видання.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024