Колки: на голову ОТГ є п'ять претендентів

06 Жовтня 2017, 14:38
9229

У Колківській селищній виборчій комісії зареєструвалися п'ять кандидатів, охочих очолити Колківську ОТГ.

Серед них:

1. Олійник Ірина Володимирівна.

2. Білан Андрій Анатолійович.

3. Регешук Віктор Олексійович.

4. Давидюк Костянтин Олександрович.

5. Палінкевич Олександр Олексійович.

ПРОГОЛОСУВАТИ за найкращу, на Ваш погляд, кандидатуру на голову Колківської ОТГ, можете натиснувши ТУТ.

Коментарі
06 Жовтня 2017, 22:52
Давидюк Костянтин Олександрович - це точно?
07 Жовтня 2017, 04:56
Бідні колківчани. Як не маразматик старий, шо роками нічого не робив, то алкаш-гуляка
07 Жовтня 2017, 11:15
Так, я говорила з головою ТВК.
07 Жовтня 2017, 12:41
Як Вам Давидюк на голову ОТГ?
08 Жовтня 2017, 09:45
Оцього Давидюка з фіолетовим носом хай Линдюк до себе забирає. Міщани його не захочуть. Ще й по шапці може скурати від їх. А відносно "голосуйте тут" на сайті, це що, екзит-пол для Линдюка?
09 Жовтня 2017, 17:55
Необхідно біографії кожного х претендентів на посаду голови Колківської ОТГ для того, щоб оцінити кожного з кандидатів неупереджено, окрім того актуальними були б зустрічі з виборцями. на разі не голосую.
09 Жовтня 2017, 20:08
Давидюк так боровся проти Колок, а тепер туди ж. А де ви були, пане голово, тоді, як у Копиллі проходили збори? Чому ви не роз"яснили односечанам, щоїм вигідніше бути у складі Колківської ОТГ, ніж Маневицької?. Чому послухали Линдюка? А де зараз Маневичі, чому немає у списку серед ОТГ? Ви діяли проти своїх людей, а тому вам нічого не світить...
10 Жовтня 2017, 18:57
Де достойні кандидати? Одне бидло в овечій шкурі, Полінкевич це - хабарник,запроданець грошолюб. Регещук - пустомеля,гуляка, Давидюк - алкоголік, злодій, який пройшов не одну посаду і на жодній не був на своєму місці.., А з двома молодими я незнайомий, куди їм головою - амбіції. Куди котимось?
11 Жовтня 2017, 15:52
Максе! Ти багато Палінкевичу платив, що звинувачуїш його в хабарництві?
11 Жовтня 2017, 15:56
Палінкевич чесна і порядна людина і не потрібно поливати його гряззю. Дай Боже йому перемоги на виборах. Це одна достойна кандидатура.
11 Жовтня 2017, 16:52
Я, особисто ні, товариш розповідав (ринок,тариф,оплата)
11 Жовтня 2017, 17:17
Про &quot;порядність та чесність&quot; я знаю не по розмовах, а з товаришем Полінкевичем в РТП пропрацював достатньо, щоб побачити, його порядність та зрадність. <br/> Вже понад десять років проживаю не в Колках, але маю рідних та завжди запитую чим живе селище. І що я чую у відповідь? Селище занепадає, старіє, молодь по заграницях. <br/>Працював і з Регешуком, і Давидюком, тому в свої 68 років, я можу зробити певні висновки...
11 Жовтня 2017, 17:36
хазяїни. у всіх хати і машини і квартіри, ітрактори і участків понабирали. скільки вам треба пани.ненажретеся,хоть неподавилися. всім хватить. так до власті всі липнете,як мухи до ленти.а може треба вже жіночку обирати, то буде толк в хаті та навед порядкі. а то сцикуни пруться, гамном льопають один на одного.гидко.смирдить.а ще дві міннєтчиці царька свого захищають.ідіть хай всуне вам якшо поздужає.
11 Жовтня 2017, 19:28
Назви мені, Максе, село , можливо це &quot; європейське&quot; с. Старосілля, де молодь не виїзжає за кордон? Не звинувачуй в цьому Палінкевича, це проблема всієї України.
12 Жовтня 2017, 19:56
&quot; Селище занепадає, старіє, молодь по заграницях.&quot;То виявляється у всіх селах хабарники, молодь їде за кордон не тільки з Колок,але й з усієї України.
12 Жовтня 2017, 21:27
Піди у 1 клас, навчися грамотно писати - тоді сунься у соцмережі.
12 Жовтня 2017, 21:39
Голосуйте за Регешу, він добавить собі вєсу, запече фірмову рибу й нагодує вас усіх
12 Жовтня 2017, 22:00
Дорогий наш дядя Вітя! <br/><br/>До Вас пише хлопчик Мітя.<br/><br/>Чи то правда, що ми чули?.<br/><br/>Ви бандитом колись були?<br/>Вам із Колок треба &quot;дути&quot;<br/><br/>Щоби шухер перебути,<br/><br/>Й доручіть своєму Васазі<br/><br/>Купити острів в океані<br/><br/> <br/><br/>Але треба поспішати,<br/><br/>Із рахунків &quot;бабки&quot; зняти,<br/><br/>Усе решту залишити<br/><br/>І на острів свій &quot;валити&quot;.<br/><br/> <br/><br/>Острів з Африкою рядом,<br/><br/>&quot;даю зуб&quot; і &quot;буду гадом&quot;,<br/><br/>Що буде з Вами дружина,<br/>Ваша вірна половина<br/>Не забудьте унітаз<br/><br/>Пригодиться Вам якраз,<br/><br/>Лише яйця не беріть!<br/><br/>Я Вас прошу дядя Віть!<br/><br/> <br/><br/>Та й живіть там в окіяні<br/><br/>Іроди ви окаяні,<br/><br/>Я гадаю, що й пірати,<br/><br/>Побояться Вас чіпати.<br/><br/> <br/><br/>Та й царюйте, скільки влізе,<br/><br/>Й відкривайте свої візи,<br/><br/>лиш &quot;тітушкам&quot; та &quot;беркутам&quot;,<br/><br/>І московським &quot;ліліпутам&quot;.<br/><br/> <br/><br/>А державнеє правління,<br/><br/>Візьме наше покоління,<br/><br/>Й станемо без дяді Віті,<br/><br/>Ми, найкращими у світі.<br/><br/> <br/><br/>Й заживемо, як всі люди,<br/><br/>Слава Богу Вас не буде.<br/><br/>Не гнівайтесь дядя Вітя,<br/><br/>Як забув щось. Хлопчик Мітя.
13 Жовтня 2017, 01:14
Ви подивіться що за ці пару років дядя Вітя зробив в Старосіллі,а що пан Палінкевич за 10 літ в Колках. Палінкевич ні фіга не зробив толкового,за те для себе вже в Бурятині особняк стоїть і квартира в Луцьку.От скажіть за таку зарплату можна таке собі дозволити. Короче,старий іді вже відпочинь і не сунься в крісло.
13 Жовтня 2017, 01:14
Ви подивіться що за ці пару років дядя Вітя зробив в Старосіллі,а що пан Палінкевич за 10 літ в Колках. Палінкевич ні фіга не зробив толкового,за те для себе вже в Бурятині особняк стоїть і квартира в Луцьку.От скажіть за таку зарплату можна таке собі дозволити. Короче,старий іді вже відпочинь і не сунься в крісло.
13 Жовтня 2017, 02:29
Ви важаєте,що святкування дня села з вогняним шоу,це велике &quot;щось&quot;? А ви особисто були в особняках і квартирах пана Палінкевича?
14 Жовтня 2017, 01:51
Я сама ні,але мої знайомі з Луцька робили там ремонтні роботи. А день села і вогняне шоу я небачила, зато я проїхалась по селі і побувала у садочку і більше нічого не треба казати.А дорогі які у селі,а які у Колках це велика різниця.
14 Жовтня 2017, 02:39
Палінкевич також зробив дуже багато. Згадайте, яка пару років назад була Клеванська, а яка зараз!? І цього року зробив багато вулиць. І в садочку робив ремонт, і клуб поремонтував і т.д. Просто так як Регешук мало хто вміє піаритись.
14 Жовтня 2017, 02:42
Дядя Вітя зробив тільки за останні два роки! А перед тим шо він робив?
14 Жовтня 2017, 02:51
Хоч би за 10років туалет на автостанції збудував, От вам і хазяїн , хай би вже їхав у свій Буратин де збудував хатисько, бо Колки йому вже не цікаві!!!
14 Жовтня 2017, 03:08
А в Палінкевича в Буратині теж туалета немає????
14 Жовтня 2017, 03:19
А що ви особисто зробили для Колок? Дуже добре сидіти в інтернеті і поливати когось брудом! Щоб селище процвітало,потрібно кожному починати насамперед із себе.
14 Жовтня 2017, 03:27
Я плачу податки яка селищна рада розкрадає!!!
14 Жовтня 2017, 03:49
Я оце читаю все це &quot; гімно&quot;, яке ви виливаєте один на одного та й думаю:&quot; До чого ми котимся?&quot; Шановні, хто б не був головою ОТГ, а нам прийдеться при зустрічі вітатися. Ви живете в одній місцевості , а один одного вбити готові. Кожен з нас має право на свою власну думку, то чому мене має &quot; якесь&quot; створіння ображати, якщо я за Віктора Олексійовича? Переваги видно неозброєним оком!!! Взяти , наприклад , освічення вулиць- поясніть мені, будь ласка, нащо вмикати світло о 9 вечора, коли всі ідуть з роботи в 6 без фанарів? Глянути в Розничах і в Старосіллі- ну, Лас Вегас, світиться все село. В Колках вимикають світло о 12 ночі, зато на вулиці, де проживає пан Полінкевич, світиться всю ніч. Якщо Регешук В.О. В наш час зміг відкрити невеличкий дитячий садочок з сучасним обладнанням всередині і з майданчиком, то пан Колківський голова зміг зробити паркан за шалені гроші на папері, який за пару місяців почав валитися, чи дах на сільраді поміняти, що дивитись боляче. А як вам відпочивальна зона в найнебезпечнішому місці селища? Коли Віктор Олексійович загородив парканом від дороги і сільський клуб, і дитсадок, і сільраду, то пан Полінкевич загородив ззаду зони, щоб, не дай Боже, як якась машина летітиме, а мама з коляскою чи дитиною сидітиме, то й не зможе втекти і врятуватись. А може хтось з вас бачив що робиться за тим парканом? Стежка, кудою батьки скорочували шлях, ідучи в садочок за дітками, зараз не пройдуть там, адже пан голова наш поставив паркан, а весь срач залишив поза ним. Можу ще багато навести переваг, але нащо?! Кожен лишається при своїй думці! А автору вірша- респект і уважуха, лише не зрозуміло, чому зі всієї команди пана Регешука згадали лише Васагу? Образливо якось((( чи може, Авторе, назвете мені хоча б одне підприємство в районі, якому б Микола Васага не подарував би ялинку? Можливо назвете хоча б одну людину, якій відмовили у допомозі сім'я Васаги? Думаю, перед тим, як писати, думайте, що і про кого пишете, а то таке враження, що пан Полінкевич посадив свого секретаря за комп і наказав поливати гряззю всіх, хто має інший вибір. То передайте , будь ласка, пану Полінкевичу, що його час сплив, можливостей була багато себе проявити і не лише перед виборами, як він це любить робити, ми вірили і надіялись надто довго, дайте дорогу тим, які можуть і хочуть щось робити для народу, а не собі в кишеню!!! Да, і не гарно перемагати за рахунок когось, дайте спокій д.Віті, а тимбільше Васагам!!!! Дякую
14 Жовтня 2017, 03:54
У васаги уже є цілий півострів, поцікавтесь в Інтернеті !!! Ха ха.
14 Жовтня 2017, 04:15
А що Колкам потрібен ще один Бббрежнєв, тут і так пахне цвілью!
14 Жовтня 2017, 04:16
А хлопчик Мітя неуважний, не слідкує, не заробляє, а тихенько поливає брудом тих людей, які не крали, а заробили своїми руками! В Васаги може бути і острів- в нього бізнес, а де чесний голова, що живе лише на зарплату, за вашими словами, взяв гроші на нерухомість- оце вже незрощуміло
14 Жовтня 2017, 11:14
Те що сьогодні в Колках робиться, в Старосіллі користуються вже на протязі 3-х років в тому числі і ремонту БК.Внутрішньою вбиральнею в приміщенні с/р користуються усі відвідувачі.В Колках тільки аппарат селищної ради і БПП Солідарність Линдюка.
14 Жовтня 2017, 11:28
Всіх з святом!!!!!!
14 Жовтня 2017, 12:43
alex_In :: На злобу дня <br/>Кабан допхався до корита<br/>Впав перед кормом на копита<br/>«Нарешті нажерусь до сита»<br/>За ним присунула вся свита<br/><br/>Середні кабани, підсвинки, кабанята<br/>Навіть молочні поросята<br/>Зібралось поважне свинство<br/>Згадать нелегке в кабана дитинство<br/><br/>На «сходянку» всі кровні родичі й пани<br/>Із Азії гібридні ішаки, з кавказьких гір<br/>Безрогі барани <br/>З республік братніх є породисті козли<br/>На задніх лавах вперті і тупі осли.<br/>Немає тільки бугая і мула,<br/>Не запросив їх цей бамбула<br/><br/>Сімейна трапеза не на одну годину<br/>Чарує око приваблива й хвилююча картина,<br/> Настільки мила й екзотична вся родина<br/>«Авторитетні й знатні тварини»<br/><br/>Банкує за столом «пахан».<br/>Наче турецький в давнину султан.<br/>Тож придивіться, хто цей пан?<br/>Та це ж відомий всім кабан<br/><br/>Вже не у робі, і не в зоні<br/>Вмостився на державному Він троні<br/>Змінив «прикид», став Хам поважним,<br/>Шляхетним, впевненим, вальяжним<br/><br/>Костюм шикарний від Армані<br/>П’яток дипломів у кармані<br/>Порядність, благородність – всі чесноти<br/>Присвоїла собі безсовісна свинота<br/><br/>«Прохвессор» невідомих нам наук<br/>А на трибуні як віслюк<br/>Не вдалась біографію змінити<br/>І кримінальні плями змити<br/><br/>Не помогли шампунь і мило<br/>Громада впізнає свиняче рило<br/>Застосувати б маску й грим<br/>На люди вийти майже святим.<br/>Хотів змінити «фейс» мутант<br/>В державних справах дилетант.<br/><br/>Тюремна камера – жахливий сон<br/>Недосконалим був закон<br/>Феміді не сподобався вуркан<br/>«Чалив» на нарах строк кабан<br/><br/>Але мінливе в нас життя<br/>Пройшовши муки каяття,<br/>Поліз він вгору по драбині<br/>І потяглись за ним всі свині<br/><br/>Сьогодні злодій у законі<br/>У царській золотій короні<br/>А все парнокопитне і «голодне» стадо<br/>Стовпилось біля парадного під’їзду рядом. <br/><br/>Жирний шматок збіглись урвати<br/>«Баблом» кишені всі напхати<br/>І на Канари віддихати<br/>Для темних справ слід сил набрати<br/><br/>Пиріг народний ділить кабан<br/>Братам, всім родичам, синам<br/>Заводи, банки, залізницю,<br/>Вугілля, нафту й газ, пшеницю,<br/><br/>Цукор, олію, масло й птицю<br/>Горілку, пиво і водицю<br/>Гребуть під себе кабани,<br/>Поки керманичі вони<br/><br/>Пуща-водиця, Крим, Карпати,<br/>Курорти – Люкс, пансіонати<br/>Навіть до Лаври і Софії, до святині<br/>Ненажерливі добрались свині.<br/><br/>Майна громадського багато<br/>Поки при владі, слід зібрати<br/>Діткам і внукам дарувати<br/>Вірним соратникам презентувати<br/><br/>Де взялись у бездарних у кризову лиху годину<br/>Маєтки, замки, яхти, лімузини?<br/>Для цих тварин у нас Клондайк<br/>Зробили тут для себе рай<br/><br/>Щоб не пропали «бабки» й золото<br/>За паспортом вони вже кіпріоти<br/>Райський куточок серед моря<br/>Не знати тут біди і горя<br/><br/>Щоб спати міцно і спокійно,<br/>Сховали капітал надійно<br/>Щоб в нашій Україні плодились свині круглий рік<br/>Тут хліба з маслом та ікрою вистачить повік<br/><br/>В майбутнє з оптимізмом крокують їхні діти<br/>І пошуках харчів не доведеться змелю рити<br/>Свиняче те життя давно пора забути<br/>«Милитися» тепер в Європах гарно жити<br/><br/>А наші діти вчитися не в змозі<br/>Холод у класі, як на дорозі<br/>В шкільній їдальні голод на порозі<br/>Батьки і вчителі – усі в тривозі<br/><br/>Це не бентежить жирних кабанів<br/>Вони не бояться зимових штормів <br/>Арктичних морозів і лютих вітрів<br/>Товста у них шкура, як у моржів<br/><br/>В Червону книгу слід занести Батьківщину<br/>Знедолену й нещасну Україну,<br/>Де кабінетний паразит фантастичні блага має,<br/>А трудовий народ ледь виживає.<br/><br/>Чесних людей я поважаю<br/>Здоров’я й щастя їм бажаю<br/>Тривогу б’ю, попереджаю:<br/>«Не буде гідного життя в країні, <br/>Поки при владі нечестиві свині»
14 Жовтня 2017, 12:48
Проходить день і нічка пролітає<br/><br/>Час біжить, а змін немає.<br/><br/>Так живемо, бо маємо надію:<br/><br/>&quot;Народу краще стане, не на словах - на ділі!&quot;<br/><br/>Але верхи цього не розуміють<br/><br/>Гребуть до себе все і багатіють<br/><br/>На горі бідних - збільшують достатки,<br/><br/>Країна ж наша пухне від податків!<br/><br/>Забула влада, що народ терплячий<br/><br/>Прийде година й все переіначить...<br/><br/>Візьмемо разом вила та сокиру<br/><br/>І розлетиться &quot;пустоцвіт&quot; по всьому миру.
14 Жовтня 2017, 12:56
&quot;Доля&quot;<br/><br/><br/>Така вже доля у народу<br/><br/>Бо він бідує і мовчить<br/><br/>Нам треба голови підняти<br/><br/>І скинуть страх з плечей своїх<br/><br/>Давайте гуртом добиватись<br/><br/>Своєї правди для синів!<br/><br/>Життєвий шлях нам очищати<br/><br/>Від паразитів, тарганів...<br/><br/>Воно можливо так і стане<br/><br/>Коли Народний депутат<br/><br/>Прийде до Ради без обману<br/><br/>І зійде з трону наш &quot;гарант&quot;
14 Жовтня 2017, 12:57
&quot;Доля&quot;<br/><br/><br/>Така вже доля у народу<br/><br/>Бо він бідує і мовчить<br/><br/>Нам треба голови підняти<br/><br/>І скинуть страх з плечей своїх<br/><br/>Давайте гуртом добиватись<br/><br/>Своєї правди для синів!<br/><br/>Життєвий шлях нам очищати<br/><br/>Від паразитів, тарганів...<br/><br/>Воно можливо так і стане<br/><br/>Коли Народний депутат<br/><br/>Прийде до Ради без обману<br/><br/>І зійде з трону наш &quot;гарант&quot;
14 Жовтня 2017, 12:58
Закрила влада очі, поглянувши на те<br/><br/>Як наш народ живе і що йому потрібно?<br/><br/>Крім того, що турбує нас усіх?<br/><br/>Набридло сподіватися на диво<br/><br/>При нашій владі скупчились - рвачі<br/><br/>Забрати хочуть все і так красиво<br/><br/>Приймаються закони по душі<br/><br/>А Чечетов керує так мастито!<br/><br/>Він стоячи, при допомозі рук<br/><br/>Дає команду всім, як наживати<br/><br/>Коли рука злетіла в гору - значить так!<br/><br/>Коли ганяє мух, тут кнопка - протилежна!<br/><br/>Дивитись стало смішно нам на це<br/><br/>Для чого треба нам їх обирати<br/><br/>Бо красти люблять більше за все<br/><br/>А свій народ у дурнях виставляти...
14 Жовтня 2017, 13:00
&quot;Корито&quot;<br/> <br/><br/>Казна держави є корито<br/><br/>Шляхи до нього перекриті<br/><br/>Займають чергу вірні пси<br/><br/>Крадуть усе і від душі<br/><br/>Вони забули за країну<br/><br/>Не пам’ятають про любов<br/><br/>За справедливість, чесні вчинки<br/><br/>Щоб краще жив увесь народ<br/><br/>Народ для них - &quot;сліпа отара&quot;<br/><br/>Без праці можуть розвести<br/><br/>В цілому схожі на &quot;гаранта&quot;<br/><br/>Але ще треба - підрости.
14 Жовтня 2017, 14:00
ГОЛОВА МАНЕВИЦЬКОЇ РДА САБОТУЄ УТВОРЕННЯ КОЛКІВСЬКОЇ ОТГ<br/>1 Березня 2017 12:50 Коментарів: 30 Додати коментар<br/> 3 <br/> <br/>Об’єднання громад набирає обертів, адже 2017 рік може стати останнім шансом для сільських, селищних та міських рад зробити це добровільно. Не винятком є громади Маневицького району, де на сьогодні створена лише одна ОТГ – Прилісненська.<br/><br/>Допоки жителі району активно проводять громадські слухання щодо питання об’єднання і намагаються пришвидшити цей процес, влада в особі голови Маневицької райдержадміністрації Андрія Линдюка активно противиться створенню затверджених на законодавчому рівні громад. Про це інформує прес-служба волинського УКРОПу.<br/><br/>Так, під час громадських слухань щодо створення Маневицької ОТГ, Андрій Линдюк заявив, що у районі повинні бути лише дві об’єднані громади – Маневицька та Прилісненська. Проте така позиція абсолютно суперечить методиці, затвердженій Кабміном, де зазначено, що відстань від центру громади до найвіддаленішого населеного пункту має бути не більше 20 кілометрів. Варто зауважити, що Маневицький район є найбільший в області, тому, вже хоча б згідно з цим пунктом, створення тут лише двох ОТГ – неможливо.<br/><br/>Як розповідають жителі сіл району, голова РДА їздить до сільських голів, які хочуть створити окрему від Маневич громаду, та підбурює їх проти створення ОТГ.
14 Жовтня 2017, 14:00
ГОЛОВА МАНЕВИЦЬКОЇ РДА САБОТУЄ УТВОРЕННЯ КОЛКІВСЬКОЇ ОТГ<br/>1 Березня 2017 12:50 Коментарів: 30 Додати коментар<br/> 3 <br/> <br/>Об’єднання громад набирає обертів, адже 2017 рік може стати останнім шансом для сільських, селищних та міських рад зробити це добровільно. Не винятком є громади Маневицького району, де на сьогодні створена лише одна ОТГ – Прилісненська.<br/><br/>Допоки жителі району активно проводять громадські слухання щодо питання об’єднання і намагаються пришвидшити цей процес, влада в особі голови Маневицької райдержадміністрації Андрія Линдюка активно противиться створенню затверджених на законодавчому рівні громад. Про це інформує прес-служба волинського УКРОПу.<br/><br/>Так, під час громадських слухань щодо створення Маневицької ОТГ, Андрій Линдюк заявив, що у районі повинні бути лише дві об’єднані громади – Маневицька та Прилісненська. Проте така позиція абсолютно суперечить методиці, затвердженій Кабміном, де зазначено, що відстань від центру громади до найвіддаленішого населеного пункту має бути не більше 20 кілометрів. Варто зауважити, що Маневицький район є найбільший в області, тому, вже хоча б згідно з цим пунктом, створення тут лише двох ОТГ – неможливо.<br/><br/>Як розповідають жителі сіл району, голова РДА їздить до сільських голів, які хочуть створити окрему від Маневич громаду, та підбурює їх проти створення ОТГ.
14 Жовтня 2017, 14:00
ГОЛОВА МАНЕВИЦЬКОЇ РДА САБОТУЄ УТВОРЕННЯ КОЛКІВСЬКОЇ ОТГ<br/>1 Березня 2017 12:50 Коментарів: 30 Додати коментар<br/> 3 <br/> <br/>Об’єднання громад набирає обертів, адже 2017 рік може стати останнім шансом для сільських, селищних та міських рад зробити це добровільно. Не винятком є громади Маневицького району, де на сьогодні створена лише одна ОТГ – Прилісненська.<br/><br/>Допоки жителі району активно проводять громадські слухання щодо питання об’єднання і намагаються пришвидшити цей процес, влада в особі голови Маневицької райдержадміністрації Андрія Линдюка активно противиться створенню затверджених на законодавчому рівні громад. Про це інформує прес-служба волинського УКРОПу.<br/><br/>Так, під час громадських слухань щодо створення Маневицької ОТГ, Андрій Линдюк заявив, що у районі повинні бути лише дві об’єднані громади – Маневицька та Прилісненська. Проте така позиція абсолютно суперечить методиці, затвердженій Кабміном, де зазначено, що відстань від центру громади до найвіддаленішого населеного пункту має бути не більше 20 кілометрів. Варто зауважити, що Маневицький район є найбільший в області, тому, вже хоча б згідно з цим пунктом, створення тут лише двох ОТГ – неможливо.<br/><br/>Як розповідають жителі сіл району, голова РДА їздить до сільських голів, які хочуть створити окрему від Маневич громаду, та підбурює їх проти створення ОТГ.
14 Жовтня 2017, 14:01
ГОЛОВА МАНЕВИЦЬКОЇ РДА САБОТУЄ УТВОРЕННЯ КОЛКІВСЬКОЇ ОТГ<br/>1 Березня 2017 12:50 Коментарів: 30 Додати коментар<br/> 3 <br/> <br/>Об’єднання громад набирає обертів, адже 2017 рік може стати останнім шансом для сільських, селищних та міських рад зробити це добровільно. Не винятком є громади Маневицького району, де на сьогодні створена лише одна ОТГ – Прилісненська.<br/><br/>Допоки жителі району активно проводять громадські слухання щодо питання об’єднання і намагаються пришвидшити цей процес, влада в особі голови Маневицької райдержадміністрації Андрія Линдюка активно противиться створенню затверджених на законодавчому рівні громад. Про це інформує прес-служба волинського УКРОПу.<br/><br/>Так, під час громадських слухань щодо створення Маневицької ОТГ, Андрій Линдюк заявив, що у районі повинні бути лише дві об’єднані громади – Маневицька та Прилісненська. Проте така позиція абсолютно суперечить методиці, затвердженій Кабміном, де зазначено, що відстань від центру громади до найвіддаленішого населеного пункту має бути не більше 20 кілометрів. Варто зауважити, що Маневицький район є найбільший в області, тому, вже хоча б згідно з цим пунктом, створення тут лише двох ОТГ – неможливо.<br/><br/>Як розповідають жителі сіл району, голова РДА їздить до сільських голів, які хочуть створити окрему від Маневич громаду, та підбурює їх проти створення ОТГ.
14 Жовтня 2017, 14:01
ГОЛОВА МАНЕВИЦЬКОЇ РДА САБОТУЄ УТВОРЕННЯ КОЛКІВСЬКОЇ ОТГ<br/>1 Березня 2017 12:50 Коментарів: 30 Додати коментар<br/> 3 <br/> <br/>Об’єднання громад набирає обертів, адже 2017 рік може стати останнім шансом для сільських, селищних та міських рад зробити це добровільно. Не винятком є громади Маневицького району, де на сьогодні створена лише одна ОТГ – Прилісненська.<br/><br/>Допоки жителі району активно проводять громадські слухання щодо питання об’єднання і намагаються пришвидшити цей процес, влада в особі голови Маневицької райдержадміністрації Андрія Линдюка активно противиться створенню затверджених на законодавчому рівні громад. Про це інформує прес-служба волинського УКРОПу.<br/><br/>Так, під час громадських слухань щодо створення Маневицької ОТГ, Андрій Линдюк заявив, що у районі повинні бути лише дві об’єднані громади – Маневицька та Прилісненська. Проте така позиція абсолютно суперечить методиці, затвердженій Кабміном, де зазначено, що відстань від центру громади до найвіддаленішого населеного пункту має бути не більше 20 кілометрів. Варто зауважити, що Маневицький район є найбільший в області, тому, вже хоча б згідно з цим пунктом, створення тут лише двох ОТГ – неможливо.<br/><br/>Як розповідають жителі сіл району, голова РДА їздить до сільських голів, які хочуть створити окрему від Маневич громаду, та підбурює їх проти створення ОТГ.
14 Жовтня 2017, 14:01
ГОЛОВА МАНЕВИЦЬКОЇ РДА САБОТУЄ УТВОРЕННЯ КОЛКІВСЬКОЇ ОТГ<br/>1 Березня 2017 12:50 Коментарів: 30 Додати коментар<br/> 3 <br/> <br/>Об’єднання громад набирає обертів, адже 2017 рік може стати останнім шансом для сільських, селищних та міських рад зробити це добровільно. Не винятком є громади Маневицького району, де на сьогодні створена лише одна ОТГ – Прилісненська.<br/><br/>Допоки жителі району активно проводять громадські слухання щодо питання об’єднання і намагаються пришвидшити цей процес, влада в особі голови Маневицької райдержадміністрації Андрія Линдюка активно противиться створенню затверджених на законодавчому рівні громад. Про це інформує прес-служба волинського УКРОПу.<br/><br/>Так, під час громадських слухань щодо створення Маневицької ОТГ, Андрій Линдюк заявив, що у районі повинні бути лише дві об’єднані громади – Маневицька та Прилісненська. Проте така позиція абсолютно суперечить методиці, затвердженій Кабміном, де зазначено, що відстань від центру громади до найвіддаленішого населеного пункту має бути не більше 20 кілометрів. Варто зауважити, що Маневицький район є найбільший в області, тому, вже хоча б згідно з цим пунктом, створення тут лише двох ОТГ – неможливо.<br/><br/>Як розповідають жителі сіл району, голова РДА їздить до сільських голів, які хочуть створити окрему від Маневич громаду, та підбурює їх проти створення ОТГ.
14 Жовтня 2017, 14:01
ГОЛОВА МАНЕВИЦЬКОЇ РДА САБОТУЄ УТВОРЕННЯ КОЛКІВСЬКОЇ ОТГ<br/>1 Березня 2017 12:50 Коментарів: 30 Додати коментар<br/> 3 <br/> <br/>Об’єднання громад набирає обертів, адже 2017 рік може стати останнім шансом для сільських, селищних та міських рад зробити це добровільно. Не винятком є громади Маневицького району, де на сьогодні створена лише одна ОТГ – Прилісненська.<br/><br/>Допоки жителі району активно проводять громадські слухання щодо питання об’єднання і намагаються пришвидшити цей процес, влада в особі голови Маневицької райдержадміністрації Андрія Линдюка активно противиться створенню затверджених на законодавчому рівні громад. Про це інформує прес-служба волинського УКРОПу.<br/><br/>Так, під час громадських слухань щодо створення Маневицької ОТГ, Андрій Линдюк заявив, що у районі повинні бути лише дві об’єднані громади – Маневицька та Прилісненська. Проте така позиція абсолютно суперечить методиці, затвердженій Кабміном, де зазначено, що відстань від центру громади до найвіддаленішого населеного пункту має бути не більше 20 кілометрів. Варто зауважити, що Маневицький район є найбільший в області, тому, вже хоча б згідно з цим пунктом, створення тут лише двох ОТГ – неможливо.<br/><br/>Як розповідають жителі сіл району, голова РДА їздить до сільських голів, які хочуть створити окрему від Маневич громаду, та підбурює їх проти створення ОТГ.
15 Жовтня 2017, 03:42
Народ скажіть, багато для вас зробив Полінкевич?
15 Жовтня 2017, 03:44
Актуальним головою в наш час є Віктор Олексійович...
15 Жовтня 2017, 03:45
Мдаа...
15 Жовтня 2017, 22:42
Молодь треба пускати до керма! В них свіжі погляди
16 Жовтня 2017, 00:23
Підтримуйте всі Білана Андрія він трудиться з вечора до рання крутий буде голова отг.
16 Жовтня 2017, 01:25
Білан може і хороший хлопець, але чи вмстачить у нього сил воювати з корупційною владою,яка буде перешкоджувати розвиткуОТГ.?
22 Жовтня 2017, 16:24
Проблема в тому не який буде кандидат. Хто скільки вкрав,побудував.Проблема в тому що ніхто не цікавиться як живуть люди в селищі і в селах.Чоловіки і жінки виїздять закордон,щоб заробити гроші на життя.Ось це проблема.А ви тут сперичаєтесь хто вкрав хто зробив дорогу.А чому не посперичатись як зробити так щоб люди мали гроші не виїжджаючи закордон.Чому не створюють робочі місця?чому не запрошують інвесторів?На мою думку це головне, щоб люди мали стабільну роботу,зарплату,пенсію.Ось це розвиток громади.
23 Жовтня 2017, 15:21
Як це немає інвестрорів?? А Баффало, там знаю працює біля 200 людей, і зарплата в них не погана. так само і агроситниця!!!!
24 Жовтня 2017, 00:20
Оксана,ти рахуєш 250 робочих місць на населення громади яке сформується це достатньо? Двигун економіки завжди була промисловісь. І якщо в громаду зайде ще один чи два інвестори це тільки буде плюс.Хай вони будуть невеликіми.такі як шокобум але людям дадуть робочі місця і податкі в бюджет.Зупинятись ніколи не потрібно,щоб розвиватись потрібно йти в перед.
24 Жовтня 2017, 01:38
100% підтримую.
24 Жовтня 2017, 01:38
100% підтримую.
24 Жовтня 2017, 02:28
Ваш шоко бум податки до нас не платить, тому що підприємець зареєстрований не в нашому районі, він платить тільки оренду, і то 50 на 50,а кому догадайтесь самі.
24 Жовтня 2017, 02:33
Голосуйте за Палінкевича він гідний Голова селища і навіть якщо є недопрацювання то рішення приймають також наші &quot;дорогенькі&quot; депутати. На них відповідальність така сама.
24 Жовтня 2017, 02:42
Що зробила Гарміда (крім того, як підняла ціни в &quot;Словянці&quot;), що зробив Гапончук (з нульовою декларацією- ремонт в будинку на Грушевського, і машини міняє, як шкарпетки). Та ж сама Васага, Лобода, Пальчук, Копилець, Миронюк, Калуш? Усіх цих людей треба міняти. Хто за???
24 Жовтня 2017, 02:46
Шановна громада палінкевич є сраколизом у линдюка, Бог дав нам шанс вирватися від цих деребанщиків і розпочати життя з нової сторінки, чи вам потрібно ще 25 років щоб щось зрозуміти?????????! Т
24 Жовтня 2017, 14:55
22.10.2017 на зустрічі з кандидатами було замітно хто як рветься до влади. Це дуже прикро.
28 Жовтня 2017, 04:53
Ти курка найбільше зробила.
28 Жовтня 2017, 04:54
Чужа біда не болить.
30 Жовтня 2017, 13:01
По- перше, не Васага, а Рейкіна! По- друге, якщо виборець не компетентний, то й таку хрень писатиме. Спочатку розуй очі і подивись в фейсбук,де всі депутати, які працювали свою роботу винесли прозоро для людей
30 Жовтня 2017, 13:03
ти говориш про лише цих депутатів , бо вони не угодні для Палінкевича і його правої руки- Оксениівни- продажні шкури брехущі!
31 Жовтня 2017, 00:26
Вітаю всіх прихильників Палінкевича з перемогою!!! &quot;Колківчанка&quot; (Рейкіна Наташа) - тебе із Регешуком - з поразкою!!!
31 Жовтня 2017, 04:02
ЩО ЛЮДЯМ З ТОГО, КОЛИ НЕМА ЯК ДІТЕЙ НАГОДУВАТИ.
31 Жовтня 2017, 04:04
20% ВИБОРЦІВ. ОЧМАНІТИ.
02 Листопада 2017, 18:33
Лобода обломись Шерлок Хомс всраний. &quot;Колківчанка &quot; це не я. Я, на відміну вас боягузів не боюся підписати свій коментар. Вітаю тебе з Палінкевичом, спитаєш в нього при нагоді чи очко йому не болить. Заодно тобі участка подарує.
02 Листопада 2017, 18:33
Лобода обломись Шерлок Хомс всраний. &quot;Колківчанка &quot; це не я. Я, на відміну вас боягузів не боюся підписати свій коментар. Вітаю тебе з Палінкевичом, спитаєш в нього при нагоді чи очко йому не болить. Заодно тобі участка подарує.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024