Маневицьку бібліотеку відзначили у конкурсі «Я – патріот: новий формат»

10 Жовтня 2017, 18:03
1580

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відбулося підбиття підсумків та урочисте нагородження переможців та учасників конкурсу «Я – патріот: новий формат». Обласний огляд-конкурс проводився управлінням культури облдержадміністрації, обласним відділенням Української бібліотечної асоціації та обласною організацією професійної спілки працівників культури України.

Його мета – активізація патріотичного виховання та сприяння формуванню і розвитку соціально значущих цінностей в молоді шляхом впровадження інноваційних форм у роботу бібліотек за допомогою сучасних піар-технологій, – повідомляє сайт Волинської обласної бібліотеки для юнацтва.

Створення нових візуальних ресурсів бібліотекарями, зокрема комп’ютерних розробок патріотичної тематики, спрямоване для заохочення прояву почуття патріотизму в молоді та активізацію творчої ініціативи фахівців з метою підвищення їх професійного рівня, привернення уваги до книгозбірень, їх послуг та важливості у суспільстві.

На адресу оргкомітету конкурсу надійшло 19 матеріалів з 16 ЦБС області. Окремі ЦБС подали декілька матеріалів. Представлені матеріали є цінними краєзнавчими документами, будуть цікаві і потрібні для багатьох поколінь волинян.

Є серед відзначених і заклади та люди з Маневич:

ІІ місце – Маневицька ЦРБ Відкрита кафедра «Я гордий бути українцем» (https://youtu.be/-8rstHD5MdU). Солов’янчик Любов – директор РЦБС, Хилюк Юрій.

Заохочувальний приз отримала Маневицька ЦРБ за «Його життя – яскравий спалах» (https://youtu.be/4kh5d56V8Os). Солов’янчик Любов – директор, Хилюк Юрій – бібліотекар з інформаційних технологій ЦРБ; Луцик Іванна – завідувач відділу обслуговування ЦРБ.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39