Колки: ТВК відмовила в реєстрації трьом кандидатам у депутати

11 Жовтня 2017, 13:08
2707

На Волині Любешівська, Колківська та Дубечненська територіальні виборчі комісії з різних причин відмовили у реєстрації 22 кандидатам. Відмови здебільшого аргументували відсутністю документів для реєстрації, передбачених Законом України «Про місцеві вибори».

Відповідну постанову було прийнято під час засідання ТВК 5 жовтня 2017 р., – про це повідомили у прес-службі ГМ ОПОРА.

«У відповідності до частини третьої статті 35, пункту другого частини першої статті 46 Закону України «Про місцеві вибори», відмовити в реєстрації кандидатам в депутати від Любешівської районної організації Політичної партії «Розумна сила» в одномандатних виборчих округах з виборів депутатів Любешівської селищної ради на перших виборах депутатів Любешівської селищної ради та Любешівського селищного голови Любешівського району Волинської області 29 жовтня 2017 року»,– йдеться у документі.

З цієї ж причини Колківська селищна виборча комісія відмовила у реєстрації трьом кандидатам у депутати до Колківської селищної ради об’єднаної територіальної громади – Богдану Гапонюку, Олександру Оксенюку та  Андрію Михальчуку, висунутим Маневицькою районною партійною організацією ВО «Свобода». Постанову про відмову у реєстрації цим кандидатам ТВК прийняла на своєму засіданні 5 жовтня 2017 р.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024