У Маневичах відбудуться заходи до Дня захисника України

11 Жовтня 2017, 17:26
2141

Голова райдержадміністрації Андрій Линдюк провів засідання оргкомітету по відзначенню в районі Дня захисника України, 75-ї річниці утворення Української Повстанської Армії та Дня Українського козацтва.

Члени Оргкомітету повідомили про проведену роботу з відзначення в районі Дня захисника України, 75-ї річниці утворення Української Повстанської Армії та Дня Українського козацтва, – повідомляють у Маневицькій РДА.

Редактор районної громадсько-політичної газети «Нова доба» Алла Бубнюк повідомила про функціонування рубрики «Героям Слава!» та її наповнення протягом року  матеріалами.

Начальники відділів  освіти В.Книш та культури  І. Дерлюк райдержадміністрації інформували про проведені заходи по загальноосвітніх та культурно-просвітницьких закладах району.

Голови  районних громадських організацій «Ветеранів війни і праці»  Дмитро Фальковський,  «Ветеранів АТО на сході України» Андрій  Яцина, «Ветерани Афганістану»  Петро Карпюк подали клопотання  про нагородження членів своєї організації  Подяками голови райдержадміністрації. 

Голова райдержадміністрації Андрій  Линдюк вказав на конкретні недопрацювання  посадовцям, наголосивши на широкому відзначенні свята у районі.

Крім того, 13 жовтня у районному Будинку культури селища Маневичі о 14.00 відбудуться урочистості та святковий концерт з нагоди Дня захисника України, 75-ї річниці утворення Української Повстанської Армії та Дня Українського козацтва.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024