Маневичани взяли участь у 12 відкритій Всеукраїнській Спартакіаді

17 Жовтня 2017, 13:00
1626

Нещодавно в селищі Затока, що на Одещині, відбулася 12 відкрита Всеукраїнська Спартакіада організації інвалідів СОІУ, в якій взяли участь команди з 22 областей України і міста Києва.

Команди складалися з шести чоловік: два інваліди-візочники, два – із захворюванням опорно-рухового апарату та два учасники із загальними захворюваннями. Волинь представляли Наталія Шишолік і Андрій Рибачук (Маневицький район), Марина Мажула і Майя Філь (Ратнівський район) та Мар’ян Бодак і Віктор Марюк (Рожищенський район), – повідомляє Район.Рожище.

Кожен учасник виступив у двох видах спорту, серед яких були: дартс, кеглі, боча, мінібаскетбол, городки, стрільба з пневматичної гвинтівки.

Єдине призове місце для волинської команди виборов Мар’ян Бодак, який здобув І місце з закидання м’яча в баскетбольне кільце.

Марина Мажула, інвалід-візочник, була четвертою в городках, Віктор Марюк – п’ятим в дартсі, Наталія Шишолік і Майя Філь зайняли сьоме місце з мінібаскету і дартсі, Андрій Рибачук – десяте в стрільбі. На жаль, повне фіаско команди в боччі та кеглях не дозволило піднятися вище 12-го місця. Хоча волинська команда виступила краще, ніж вінницька, дніпропетровська, запорізька, львівська та київська команди.

Перемогу на Спартакіаді здобула команда з Івано-Франківська, друге – полтавчани, а на третьому посіли миколаївці.

«Слід зауважити, що в нашій команді було троє інвалідів-візочників, а не два, як в інших командах, - каже Віктор Марюк. – Команда в такому складі виступала вперше і була найбільш титулованою. Адже Наталія Шишолік – чемпіонка України з лижних перегонів, а Марина Мажула в цьому році була п’ятою на чемпіоні Європи й четвертою на чемпіоні світу з веслування на 200 метрів».

Коментарі
17 Жовтня 2017, 18:19
Марина Мажула. У вас маленька помилка. А взагалі дякуємо що пишете такі статті.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024