У Прилісному привітали воїнів-земляків

18 Жовтня 2017, 11:20
5386

Героїв-воїнів-земляків 13 жовтня, у переддень свята, привітали у Прилісненській об′єднаній територіальній громаді.

Так, у місцевому Будинку культури відбувся святковий концерт, на який були запрошені воїни різних поколінь із усіх сіл Прилісненської громади:  учасники АТО, воїни-афганці, військовослужбовці. Були присутні  також керівництво, учнівська молодь та громадськість, – пише на сайті Прилісненської ОТГ.

Розпочався концерт молитвою, яку зачитала учениця Вікторія Горайчук, музичними композиціями про Україну у виконанні Інни Левчук та Ярини Масюк.

Прилісненський сільський голова Ігор Терещенко та начальник гуманітарного відділу Оксана Шнайдер подякували нашим мужнім захисникам за їхній героїзм та відвагу.

Привітали також учасників свята із релігійним святом – Покровою Пресвятої Богородиці та побажали усім присутнім здоров’я, миру та благополуччя. Вручили учасникам АТО Матвійчуку Андрію, Басу Сергію, Швецю Ігорю, Касяну Сергію, Клецю Сергію, Козлову Юрію відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Під час урочистостей вшанували хвилиною мовчання земляка Василя Шишолика. Саме йому поетеса Марія Волинська присвятила вірш «Василю Шишолику», який зачитала Тетяна Хилюк, а Валентина Ліщук заспівала пісню про війну та солдатів.

Вчителі музичного мистецтва Ірина Мельник та Анастасія Матвійчук заспівали пісні «Мамо, не плач», «Осінь». Дарували віршовані та пісенні твори наші талановиті учні: Дарина Матвіюк, Вікторія Курчик (випускниця), Юля Муковська, дитячий вокальний колектив «Зорепад», художній керівник Будинку культури с.Прилісне Анжела Неродик, розвеселили гуморесками артисти із с.Городка та запальні пісні Прилісненських молодичок.











 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024