У Маневичах обговорили поетапне удосконалення шкіл

20 Жовтня 2017, 13:09
1507

У Маневичах відбулась нарада з директорами закладів загальної середньої та позашкільної освіти. На ній обговорили питання«Про впровадження Закону України «Про освіту».

Голова райдержадміністрації Андрій Линдюк зазначив, що розвиток освітньої галузі району є і буде одним із пріоритетних напрямків розвитку. Ще до кінця 2017 року школи отримають два нових шкільних автобуси (нагадаємо, що в кінці 2016 року було закуплено 4 нових шкільних автобуси), в наступному році планується замінити на нові шкільні дошки в усіх школах, закупити мультимедійні засоби навчання, поетапне приведення приміщень шкіл до сучасних умов, – йдеться на сайті Відділу освіти Маневицької РДА.

Керівники шкіл теж висвітили проблеми, які їх найбільше турбують.

Також розглядалися питання:
– ТБ та охорони праці в закладі освіти;
– організації підвозу учнів закладів загальної середньої освіти.

Про атестацію педагогічних працівників у 2018 році, проведення конкурсу «Учитель року 2018» ознайомила присутніх  завідувачка методкабінетом Пацаманюк С.В.
«Про роботу з обдарованими дітьми у 2017-2018 році» висвітлила методистка Демчук О.М. та «Про підсумки проведення районного етапу конкурсу гумористів «Посміхнемось щиро Вишні», зробила аналіз методистка відділу освіти Зощук Л.М.

Закон України «Про освіту» розширив коло відповідальності за прийняття рішень в кадровій політиці, щодо внутрішньої системи забезпечення якості освіти тощо.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024