«Волиньгаз Збут» пропонує бізнесу зафіксувати ціну на електроенергію у першому кварталі 2022 року

08 Грудня 2021, 12:45
Електроенергія Реклама 729
Електроенергія

Постачальник енергоресурсів ТОВ «Волиньгаз Збут» пропонує компаніям категорії малого та середнього бізнесу укласти договір постачання електроенергії на перший квартал 2022 р. за тарифом «Фіксований».

Таким чином клієнти компанії можуть захистити себе від коливання цін на оптових ринках електроенергії протягом найхолоднішої пори року, і провести свята, не турбуючись, якою буде по їх закінченню ціна електроенергії. До кінця березня вона для них залишиться незмінною. Про це Бізнес.Район повідомили у пресслужбі ТОВ «Волиньгаз Збут».

Пропозиція діє для споживачів групи Б (без засобів погодинного обліку електроенергії) на території об’єднаної енергосистеми (ОЕС) України.

Перевагою даного тарифу є зручність планування обсягу витрат на електроенергію в умовах суттєвого коливання ціни на ринку на добу наперед (РДН). Зокрема, за даними Оператора ринку, середньозважена ціна на РДН останні два місяці суттєво зростала: у жовтні – на 25% у порівнянні з вереснем, у листопаді – на 22% у порівнянні з жовтнем.

Низка клієнтів, які уклали договори на постачання електроенергії за тарифом «Фіксований» з липня та з жовтня 2021 р., вже встигли оцінити його переваги.

Укласти договір за тарифом «Фіксований» клієнти можуть до 10 грудня 2021 р. Клієнт може обрати найбільш зручний для нього спосіб оплати з трьох – передплата, подекадна оплата або ж післяплата.

Читайте також: У «Волиньгазі» - нові реквізити для оплати розподілу газу

Довідково: ТОВ «Волиньгаз Збут» працює на енергетичному ринку з 2015 року. Понад шість років компанія постачає газ для населення, промислових, релігійних та бюджетних організацій. За роки діяльності компанія зарекомендувала себе як надійний та відповідальний постачальник, що виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.

У червні 2020 року «Волиньгаз Збут» отримав ліцензію на продаж електричної енергії.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024