У Маневичах змагалися юні футболістки Волині

30 Листопада 2017, 19:35
1671

Протягом листопада відбулися змагання за програмою XV Спортивних ігор школярів Волині з футболу серед дівчат, які провели у селищі Маневичі.

У другій декаді у груповому етапі змагань взяли участь команди ДЮСШ Маневицького, Ківерцівського, Ковельського, Старовижвівського районів та міста Ковеля, – повідомляють у відділі  з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики Ківерцівської РДА.

Здобувши дві переконливі перемоги над командами Ковельського (з рахунком 10:0), Старовижівського (з рахунком 6:1) районів, зігравши з рівним рахунком з командою м.Ковеля (з рахунком 2:2) та поступившись команді Маневицького району (з рахунком 4:6), команда Ківерцівської ДЮСШ виборола право змагатись у фінальній частині змагань.

Путівки на фінальний етап змагань вибороли команди Ківерцівського, Маневицького, Горохівського, Локачинського районів, міст Ковеля та Володимир-Волинського. У фінальній частині змагань, які були проведенні теж у Маневичах з 24-26 листопада, вихованці Ківерцівської ДЮСШ також показали хороші командні ігри, здобувши  три перемоги над командами Горохівського (з рахунком 6:0), Локачинського (з рахунком 5:4) районів та м.Ковеля (з рахуном 5:2) і програвши дві гри командам м.Володимира-Волинського (з рахунком 1:5) та Маневицького району (з рахунком 3:4).

За  підсумками участі у змаганнях команди посіли наступні місця:

І місце виборола команда м.Володимир-Волинський (тренер О. Бортнік);

ІІ місце – посів Маневицький район (тренер Н. Шпак);

ІІІ місце – посів Ківецівський район (тренер Д. Гаврук та Ходорчук М.А.);

IV місце – Локачинський район (тренер В. Гошій);

V місце – м. Ковель (тренер С. Логінов);

VI місце – Горохівський район (тренер В. Юрук).

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024