Про майбутнє Черемського заповідника говорили на науково-технічній раді

01 Грудня 2017, 09:45
1898

У Черемському природному заповіднику 28 листопада відбулось засідання науково-технічної ради.

Йшлося про першочергові заходи, намічені проектом організації території та охорони природних комплексів у ЧПЗ. Про це йдеться на сайті Волинського ОУЛМГ.

Серед найважливіших питань – погодження планів із науково-технічної та еколого-освітньої роботи, а також встановлення охоронної зони заповідника. Науковці дискутували й про флористичні рідкісні та звичайні види, що зростають у заповіднику. Члени Ради наголошували, що за ними, відповідно до програми Літопису природи, необхідно вести спостереження.

Доповідачі проаналізували еколого-освітню діяльність за 2017 рік, обговорили плани на наступний, обмінялися думками та власними баченнями всіх аспектів природоохоронної діяльності ЧПЗ.

Черемський природний заповідник – єдиний такий на Волині і він має формувати в населення, особливо молоді, небайдуже ставлення до світу природи, що нас оточує. Про це говорили члени НТР начальник відділу лісового господарства Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Борис Бабеляс, голова Маневицької районної ради Анатолій Мельник, заступник директора з наукової роботи національного природного парку «Прип’ять-Стохід» Михайло Химин, начальнику відділу Держземкадастру у Маневицькому районі Волинської області Олег Філон, директор Надслучанського інституту Національного університету водного господарства та природокористування Володимир Гончар, заступник директора з навчальної роботи цього ж інституту Ірина Грицюк та інші.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024