Маневиччина: учні шкільних лісництв побували у резиденції Санта-Клауса

06 Січня 2018, 10:58
3418

Учні Колківського та Рудниківського шкільних лісництв побували у резиденції Санта-Клауса, що діє на базі Лісівничого молодіжного центру (Воротнівське лісництво ДП «Ківерцівське ЛГ»).

Такий новорічно-різдвяний подарунок ДП «Колківське ЛГ» зробило своїм підопічним, які цього року найактивніше долучалися до лісівничих конкурсів, зокрема малюнка і твору «Людина і ліс», «Охорона праці очима дітей», конкурсу проектів дендропарків та скверів, на кращу новорічну еко-іграшку та ін. Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

«Ми завжди мешкали у Лапландії, яку Санта досі ніколи не покидав. Але цього року, коли лісівники ­зробили тут таку неймовірну красу і слава про це облетіла весь світ та докотилася аж до самої Лапландії, Санта вирушив у подорож сюди – у «Волинську Швейцарію». Він довго добирався на своїх чарівних оленях. А коли прилетів і побачив, як тут гарно, то одразу прибив над дверима оту табличку з написом «Будинок Санти» і вирішив залишитися цієї зими з вами аж Водохреща», – розповідали лісові ельфи, які зустріли діток біля центральної воротнівської ялинки.

Своєрідною перепусткою у теплий та чарівний світ Санти були запальні танці, новорічні пісні та завдання квесту, з якими діти впоралися на відмінно.

Майстер-клас із розпису імбирного печива запам’ятається юним гостям резиденції запашними палітрами фарб та смачними емоціями.

А от про сокровенне – свої бажання – діти розповідали Санті пошепки або ж писали у листах. Тим більше, що цей чарівник пообіцяв після новорічно-рідзвяних свят здійснити кілька мрій – виконати бажання авторів тих листів, які йому запам’ятаються найбільше.



Діти малюють на імбирному печеві
Діти малюють на імбирному печеві



Тут кидають листи для Санти
Тут кидають листи для Санти



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024