Підписали меморандум про партнерство Маневицької та Слобожанської громад

28 Липня 2022, 18:26
Підписали меморандум про партнерство Маневицької та Слобожанської громад 949
Підписали меморандум про партнерство Маневицької та Слобожанської громад

У Маневицькій селищній раді відбулася робоча зустріч очільників Маневицької та Слобожанської територіальних громад Олександра Гаврилюка та Івана Камінського на якій підписали меморандум про наміри подальшої співпраці у різних сферах діяльності обох селищних рад. 

Про це повідомили на сторінці Маневицької селищної ради у фейсбук.

Завдяки спільним литовським друзям з міста Купішкіс, об’єднались дві громади з Волинської та Дніпропетровської областей, для спільної роботи, задля пришвидшення перемоги.

На зустрічі були присутні начальники відділів, структурних підрозділів та комунальних підприємств Маневицької селищної ради, де разом з представниками Слобожанської громади, у формі діалогу, поспілкувалися про основні аспекти роботи, обговорили сучасний стан справ та проблемні питання, що виникають у щоденному житті територіальних громад та їх мешканців. 

Читайте також: У Маневичах відзначили День Української Державності

Слобожанський селищний голова Іван Камінський у своїй розповіді зупинився на історії створення, функціонування громади та щиро подякував Олександру Гаврилюку за підставлене дружнє плече у тяжкий воєнний час. 

Олександр Гаврилюк зазначив, що наша громада стала своєрідним «містком», що з’єднує територіальні громади з різних куточків України з закордонними партнерами та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю й обмін позитивним досвідом в цілому.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024