Слідчий Маневицького відділу поліції тестуватиметься на підвищення

29 Січня 2018, 11:23
4007

З метою об’єктивного і неупередженого з’ясування спроможності поліцейських за своїми професійними та особистісними якостями виконувати службові обов’язки на посадах (при призначенні на вищу посаду), 31 січня о 09.15 у приміщенні ГУНП у Волинській області розпочнеться тестування працівників поліції.

У приміщенні залу колегії ГУНП буде проведено засідання атестаційної комісії №8 ГУНП. На засіданні комісії буде розглядатись питання призначення на вищу посаду (без проведення конкурсу) працівників ГУНП в області з урахуванням результатів тестування, згідно зі списком. До списку, зокрема, входить Макарчук Сергій Сергійович, старший слідчий слідчого відділення Маневицького відділу поліції, який претендує на посаду заступника начальника відділення поліції – начальника слідчого відділення Любешівського відділення поліції Камінь Каширського відділу поліції. Про це повідомляє сайт поліції Волині.

Умови та правила проведення тестування

Професійний тест (тест на знання законодавства, а саме: Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції») складається з 60 тестових питань. Кожна правильна відповідь на тестове питання оцінюється 1 балом. Максимальна кількість можливих балів дорівнює 60.

Тест загальних навичок складається з 60 тестових питань з визначення рівня логічних, вербальних та математичних здібностей кандидата. Кожна правильна відповідь на тестове питання оцінюється 1 балом. Максимальна кількість балів дорівнює 60.

Основні правила поведінки під час проходження тестування:

‒ забороняється користуватись електронними приладами: мобільними телефонами, калькуляторами

‒ забороняється користуватись друкованими або рукописними матеріалами

‒ забороняється спілкуватися між собою під час тестування та під час фіксації результатів

‒ забороняється виходити з аудиторії до завершення другого тесту

‒ забороняється користуватись іншими програмами на Вашому комп’ютері, окрім програми тестування

‒ забороняється користуватись власними чернетками або блокнотом – перед вами на столі лежить папір та ручка, користуйтесь ними, якщо не вистачить – підійміть руку та ми дамо Вам додаткову чернетку. забороняється забирати з собою чернетки та відривні папірці з логінами та паролями

До початку тестування телефони мають бути повністю вимкнені та лежати на столі, за лінією монітору, а усі інші Ваші особисті речі мають бути прибрані зі стола.

У класі під час тестування постійно ведеться відеоспостереження, тож будь-яке порушення правил буде зафіксовано на відео.

Кандидат, який допустив порушення, відсторонюється від подальшої участі в тестуванні.

Кандидати, які без поважних причин своєчасно не з’явилися на тестування або були відсторонені від подальшої участі в тестуванні, до наступних етапів конкурсу не допускаються.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024