Маневицький ЦНАП: відвідувачі розповіли про якість надання послуг

07 Лютого 2018, 14:41
9539

Район.Маневичі вирішив навідатись у Центр надання адміністративних послуг та поспілкуватися з його відвідувачами.

Нагадаємо, урочисте відкриття ЦНАПу відбулося 18 серпня.

Про це місце ми чули багато схвальних відгуків, тому вирішили переконатися у правдивості слів. І справді, всі працівники ходять усміхнені та швидко виконують свою роботу. Багато відвідувачів цікавляться, які послуги тут надають ще, окрім тих, що їм потрібні. Працівники ж не втомлюються повторювати перелік послуг.

Анаста́сія Шуліпу ми «зловили» на вході у Центр. Сюди чоловік прийшов, аби ліквідувати громадську організацію.

Анаста́сій поділився, що йому приємно, що в цьому Центрі всі працють разом, «відразу видно – колектив хороший».

«Я знаю, куди мені потрібно йти, а не блудити з кабінету в кабінет, подобається відкрита форма спілкування. Раніше ці послуги було важче отримати, аніж зараз. Звичайно, тут ще є над чим працювати», – розповів чоловік.

Про мінуси ЦНАПу Анастасій Шуліпа вирішив не казати, адже «поки ми є на цій землі, наше життя не буде врегульованим, ми завжди потребуватимемо змін на краще», але те, що сюди приходиш як до себе додому – йому дуже імпонує.

Відвідувачку Ларису ми зустріли на виході із Центру.

«Тут мені потрібна була виписка і прописка за місцем реєстрації. Коли приходила сюди перший раз, мені дали талончик і десь за 5 хвилин покликали. Спеціаліст передивився мої документи, я заповнила все, що було потрібно. Опісля мені сказали, що на телефон прийде есемеска, коли послуга буде готова», – каже жінка.

Лариса підмітила, що такі послуги краще отримувати тут. Адже і швидше, і краще, і часу не потрібно витрачати в черзі, бо ж приходить повідомлення.

Із мінусів вона назвала холодні приміщення: «Проте це навіть не для відвідувачів, а для самих працівників. Ми ж зайшли-вийшли, а їм тут цілий день бути».

Деякі відвідувачі сором’язливо казали, що їм все подобається та бігли у своїх справах. Деякі ж наголошували, що їм хотілося б тут отримувати й закордонні паспорти, але такої послуги у ЦНАПі поки не надають.

У самому Центрі нам розповіли, що це питання вирішується і зовсім скоро жителі району отримуватимуть і таку послугу.

Розмовляла Іванна СОЛОМАНЧУК

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024