Маневицькі рятувальники провели рейд селами району

10 Лютого 2018, 14:42
2101

Співробітники Маневицького районного відділу Управління ДСНС у Волинській області спільно з представниками Троянівської сільської ради провели комплексне відпрацювання сіл Бережниця, Троянівка та Черськ.

8 лютого співробітники ДСНС зустрілися з посадовцями Троянівської сільської ради, ознайомилися із документацією про навчання населення за місцем проживання правилам пожежної безпеки, а також надали комплект друкованих матеріалів для оновлення стендів з безпеки життєдіяльності у приміщенні сільської ради та розповсюдження серед жителів сільської ради, – повідомляє У ДСНС у Волинській області.

Під час подвірних профілактичних обходів учасники рейдової групи побували у багатодітних сім’ях, в помешканнях одиноких громадян літнього віку та осіб, які зловживають спиртними напоями.

Рятувальники звернули увагу на необхідність дотримання правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів, печей опалення, надали поради щодо безпечного їх використання. Крім того, нагадали номери служб екстреного реагування та застерегли від необережного поводження з відкритим вогнем у побуті.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024